Z3069 astra gsi dyno sonucu

bi dakka bi dakka videoyu yeni izledim
5. vitestemi bastınız???
benmi yanlış görüyorum:confused:

4. vites tabiki,
videoda acaba yanlışmı sayıyorum vitesi:confused:
ama son hızda 199 görünüyor ALLAH ALLAH:S videodaki arkadaş acaba kolunu vites atıyor gibi yaptı acep:)

bir kısmı videonun 5 te basılan kısmı o normali 4

Maşallah. Rot ayarın fena halde kaçık ama resmen yan tutuyorsunuz direksiyonu düz gitmesi için.

Maşallah. Rot ayarın fena halde kaçık ama resmen yan tutuyorsunuz direksiyonu düz gitmesi için.

ewet lastıklerım çok iyi değil rot ve banals ayarım bozuktu zaten top speedte herhangı bır problem olup olmadıgını ve nekadar oldugunu test etmek için öylesine denedik zaten kademeli olarak hızı yükselttik buda vıdeodan bellı normalı daha seri ;)ve top speed yaptık vıdeo bundan ibaret :)

4. vites tabiki,
videoda acaba yanlışmı sayıyorum vitesi:confused:
ama son hızda 199 görünüyor ALLAH ALLAH:S videodaki arkadaş acaba kolunu vites atıyor gibi yaptı acep:)

o izlediğin video ilk test videomuzdu maalesef yarım kaldı çünkü makınenın şarjı bitti sonuç icin cep telefonundan sonucu çektik dynoya guvenmeyecezde neye güvenecez ;) adamlar 10000 lerce dolar verıp sıfır makıne alıyorlar bırde yanlışmı çıksın artı bosch servıs artı bosch marka artı bır hafta once başka bir aracı test ettık aynı gece paşaoğlundada aynı değeri verdi ;) adamlara güvenirim ve sağlam işini bilen kişilerdir öyle aracımı her insana vermem ve gsi 1 cı vıteste başlar dynoya 4 te biter öylede oldu dahada iyi olacak yakında

aracının orjinal gücü 156 hp ve 196 nm tork bildiğim kadarıyla.fazladan 5 beygir ve 32 nm tork almısın yapılan işlemlerle.aldıgın tork fazla gibi geldi bana

aracının orjinal gücü 156 hp ve 196 nm tork bildiğim kadarıyla.fazladan 5 beygir ve 32 nm tork almısın yapılan işlemlerle.aldıgın tork fazla gibi geldi bana

yok orjınalı 150 bg 196 nm torktur direk 60 lık düz boru ile son susturucuya gittik başkada işlem yok aldıgımız kazançta bu oldu

Geri