Z3069 astra gsi dyno sonucu

Araç çok iyi bildiim bi araçtır :D Kesinlikle motorunda eksoz hariç oynama yoktur arkadaşlar Bu zamanda Ciğeri sağlam olarak gördüüm çok nadir GSİ ler arasındadır Eray abi ilede Görüşüoz arada Güzel Projeleri var ama sadelikten yana bu projeler =)) MAŞALLAH larımızı Esirgemeyelim arkadaşlar...

Araç çok iyi bildiim bi araçtır :D Kesinlikle motorunda eksoz hariç oynama yoktur arkadaşlar Bu zamanda Ciğeri sağlam olarak gördüüm çok nadir GSİ ler arasındadır Eray abi ilede Görüşüoz arada Güzel Projeleri var ama sadelikten yana bu projeler =)) MAŞALLAH larımızı Esirgemeyelim arkadaşlar...

sağolasın sametçim ;)

alınan güc ve tork gercekten iyi bosc servisinde yapıldıysa ölcümleri degerlerin yanlıs olacagını sanmıyorum.175 binde aracın bu degerleri hala verebilmesi motorunun ne kadar saglam oldugunu gösteriyor bence.ilk kasa gsi lar o yıllarda efsaneydi zaten.Sonra ne olduda motor gücünü düşürdüler ve kaputun üstündeki o hava girişlerini kaldırdılar anlamıs degilim.Öyle muhteşem bir arabayı sadeleştirdiler dahada sportif hale getireceklerine

youtube kapalı nerden ızlıcem ben bunu ?

yaa yanlış anlama kardeşim
arabanı kötülemek gibi bir iddaam yok!
bende dynoya aracımı cıkarıyorum
tuning bölümünde biraz konustuk biz bu dyno olayını
yüzyüze konustugumuz abilerimiz kardeşlerimle bu olayı biraz irdeleyince iş değişti.
ankaradada bosch servis var
hemde baya büyük bir servis burdada dyno var.
standart 100 hp lik opel vectranın(ZIR STANDART 123 hp verdiginide gördüm)

ben tek bişey soruyorum
eger baktıysan 4. viteste bastıgınıza göre dişli oranını kaç girildi?

yok zaten kötü amaçla demeyeceğini biliyorum ama madem dynoya sokuyormuşsun ya o vıdeonun dyno olmadığı apaçık ;) 5 e takıyo falan demen biraz garip takacak ki top speed görülsün dişli oranını bılmıyorum doğrusu ne ise onunla ölçülmüştür;) ilk dyno yapmıyorlar

ben videoyu dyno videosu zannettim(sende bir not düşmeyince) öyle anlaşıldı.
neyse
kazasız belasız...

yok yok notluk bir olayda yok kanımca malum opel 4 te ölçülür bilende bilir ama şarj bitince öyle kaldık kısmet dişli oranını öğrenebilirsem yazarım;)

Geri