Zamanında 1 kere bile olsa araba kaçıranlar :):) Buyrun itiraf edin :D :)

annemin arabasını çok kaçırırdım... her gün yarım saat muhakkak pazarları biraz sıkıntılı olurdu babam evde olduğu için ama o günlrin tadı bir başkaydı hiç yakalnmadım...

ben 1 kere kaçırdım orta 1.sınıfta tempra vardı hatırlıyorum önümü göremeden geziyordum allah korudu sonr abidaha izinsiz kullanmadım kesinlikle
5 arkadaşım ehliyetsiz şekilde vectra b kasayla 200le karşı şeride uçtu diğer seritteki şahinle giden yaşlı teyze ve amcanın üzerinde düştü olayda 7 kişi vefat etti gazetedeki o ilana bakardım hep o beni engellerdi ve 5 kişide arkadaşımdı heleki birisi kimsenin arabasına binmeyen korkan bir çocuktu nasıl o araba binmiş hala hayret ediyorum kazaya biz arkadaşlarla gittik cansız bedenlerini gördüm o anı unutamam araba ve arkadaşlarım tanınmaz haldelerdi neyse uzatmayayım ehliyetsiz arkadaşlara sadece tek bişey söyleyeyim ehliyet alınca zaten araba sürmek artık zevk vermeyecek

hiiiç öyle bir şey yapmama gerek kalmadı çünki ne zaman istesem arabayı alabiliyordum

ben 1 kere kaçırdım orta 1.sınıfta tempra vardı hatırlıyorum önümü göremeden geziyordum allah korudu sonr abidaha izinsiz kullanmadım kesinlikle
5 arkadaşım ehliyetsiz şekilde vectra b kasayla 200le karşı şeride uçtu diğer seritteki şahinle giden yaşlı teyze ve amcanın üzerinde düştü olayda 7 kişi vefat etti gazetedeki o ilana bakardım hep o beni engellerdi ve 5 kişide arkadaşımdı heleki birisi kimsenin arabasına binmeyen korkan bir çocuktu nasıl o araba binmiş hala hayret ediyorum kazaya biz arkadaşlarla gittik cansız bedenlerini gördüm o anı unutamam araba ve arkadaşlarım tanınmaz haldelerdi neyse uzatmayayım ehliyetsiz arkadaşlara sadece tek bişey söyleyeyim ehliyet alınca zaten araba sürmek artık zevk vermeyecek
ooof kötü olmuş yaa :( Bu da ders olsun herkese :(

bende cok kacırıyodum ısın kotu yanı ehlıyet almadan araba aldılar bana ben soz vermıstım sadece annemle gezıcem dıe annem suruyodu arabayı genelde araba benımdı ama sonra bı gece arkadaslarla gezelı mdedık babamlarda yok bayagı gezdık hatta bellı olmasın dıe yakıt aldık cok gezmısız bayagı cızgı ınmıstı sonra bı baktım tam evın kapısının onunde polıs cevırmesı var kapının onunde yakalandık :D
işin kotu yanı 100-120 km yol yaptk kapının onunde yakalandık oda gezerken 2 defa cevırmeden gectık polıs gec dedı 3. kapının onunde yakalandık :D

10 yıldır oturdugumuz yerde cevırme gormemıstım o geceye kadar

geçmiş olsun valla ne diyim şans yokmuş sende de :D

Bende dayımın Uzun şase Master kaçırdım o güne kadar kullandıgım en buyuk araba l300 dü ona binince tır gibi geldi dönerken kaldırıma çıkmıştım ama şimdi hiç kaçırmıyorum çünkü babam istemeden veriyo arabayı.

Babamın bi kırmızı hacı muratı vardı sene 1993 falandı yamulmuyorsam....
Kaçırıp kaçıracağıma pişman olmuştum kocaman yolda arabayı yola sığdıramayıp kaldırımın tepesine çıkmıştım:p

Arabanın yedek anahtarı herzaman bende olurdu istediğim yere çalıştırır giderdi. Çok şükür şimdi bana ait arabam var.

Geri