annemin arabasını çok kaçırırdım... her gün yarım saat muhakkak pazarları biraz sıkıntılı olurdu babam evde olduğu için ama o günlrin tadı bir başkaydı hiç yakalnmadım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooof kötü olmuş yaaben 1 kere kaçırdım orta 1.sınıfta tempra vardı hatırlıyorum önümü göremeden geziyordum allah korudu sonr abidaha izinsiz kullanmadım kesinlikle
5 arkadaşım ehliyetsiz şekilde vectra b kasayla 200le karşı şeride uçtu diğer seritteki şahinle giden yaşlı teyze ve amcanın üzerinde düştü olayda 7 kişi vefat etti gazetedeki o ilana bakardım hep o beni engellerdi ve 5 kişide arkadaşımdı heleki birisi kimsenin arabasına binmeyen korkan bir çocuktu nasıl o araba binmiş hala hayret ediyorum kazaya biz arkadaşlarla gittik cansız bedenlerini gördüm o anı unutamam araba ve arkadaşlarım tanınmaz haldelerdi neyse uzatmayayım ehliyetsiz arkadaşlara sadece tek bişey söyleyeyim ehliyet alınca zaten araba sürmek artık zevk vermeyecek
babam o ara ismini vermek istemediğim bi kurumda müdürdü,biraz fırçadan sonra babamı çağırdı,arabayı ruhsatı ona verdi,ehliyet alana kadar görmiim seni dedie sonra polis neyaptı ne dedi![]()