benimki de uzun yolda lpg 2.00 dan 16 kuruş yakıyordu. rolantide çalışırken gaza geçerse çok az bir dalgalanma oluyor hemen toparlıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl sacma bir cümleAtikerde ECU sorun çıkarıyor ve LPG enjektörleri ,aracın enjektörlerine yetişemiyor.
benim dediğim şehir içinde 0,185 lirabenimki de uzun yolda lpg 2.00 dan 16 kuruş yakıyordu. rolantide çalışırken gaza geçerse çok az bir dalgalanma oluyor hemen toparlıyor.
Cümlemde bir yanlışlık yok.Malesef olduğum yerde bütün atiker takılmış araçlar 2 haftada bir LPG atölyesine uğruyor.Yetişememekten kastım benzin enjektörleri ile LPG enjektörleri tam olarak senkronize çalışmamasıydı.O zaman neden zorlandığında benzine geçiyor?Bence bir kite iyi denmesi için hem kullanılan malzemenin hem de montaj sırasında ve sonrasındaki servis hizmetinin iyi olması gerekir diye düşünüyorum.cümlenin iki ucu da saçma arkadaşım,
hayatında hiç atiker kullanmadığını düşünüyorum,
tamamen sağdan soldan duyduğun bir cümle kurmuşsun,
bende atiker var ve 6500 devir çeviriyor araba,
yetişememek derken neyi kastettin?
ECU de de hiç bir sorun yok...
ama az sonra bir mesaj daha yazıcam onu okumanı tavsiye ederim...
alperd;
Atiker kampanyada tüm bayilerde aynı fiyat 990TL imiş, bende zati o fiyata taktırdım ondan yana sorun yok.
--
Yüksek hızlarda benzine geçme olayını hiç duymadım.
Ben 200 le giderken benzine geçmedi, tüpden gidiyordu hala.![]()