zavolli marka sirali sistem lpg kullananlar

Zavolli çok güzel bi marka ama doğru şekilde programlayabilmek önemli yani önemli olan işçilik. adam öyle bi ayarlamış ki normal sistem lpg ile bile uçuyo araba. işçilik çok önemli bahsettiğin sorun sadece işçilik sorunu daha ötesi değil. güzel bi ayar herşeyi yoluna koyar :)

bende de zavolli var sıralı ama çalıştırdıktan sonra ilk 5 dakka içinde sürekli stop edip duruyo 5-6 dakka geçtikten sonra sorun yok canavar gibi bu da ayardanmıdır acaba? eğer öyleyse izmirde neresi var bu işi güzel yapan....

arkadaşlar bende yeni taktırdım ve 150 km yaptım.Araçta gaz yememe problemi var.Sabahları ilk çalışma benzinde iken prblem yok ama gaza alınca sirkelenme ve gaz yememe başlıyor.Sanırım yeni olduğu için ikinci bir ayar gerektiriyor.yaptırmadan önce ne önerirsiniz.96 astra gsi sfi zavolli standart sıralı sist. takıldı.

99 b2 2.0 16 v vectram war fakat aracimin çekisinden memnun degilim sizce ayarlarinda bir sorun mu war yoksa 136 hp lik bir vectradan çok fazla performasn beklemiyeyim mi

Lpg basınç ayarlarını doğru yaptılarma vectra 2.0 16V araçlarda gaz basıncı 120 olmalı diye biliyorum. Gaz basıncı ayarın yanlışsa sorun yaşarsın lpg enjektörlerin gelişi güzel takıldıysa sorun olur vs. vs.

benım bır oncekı arabam vectra 1997 model gls ıdı 2000 motordu 136 beygır zawolli sıralı sıstem vardı cok memnundum cekişide cok ıyıdı.

99 b2 2.0 16 v vectram war fakat aracimin çekisinden memnun degilim sizce ayarlarinda bir sorun mu war yoksa 136 hp lik bir vectradan çok fazla performasn beklemiyeyim mi

Gardaş sana tavsiyem şudur.

1: Gaz kelebeğini, rölanti sensörünü, egr valfini ve oksijen sensörünü tinerle veya balata sipreyi ile güzelce temizlet.
2: Benzin deposonu yarıya kadar 98 oktan benzinle doldur ve kalitelisinden bir kutu enjektör temizleyici ilave edip benzin bitene değin benzinde kullan.
3: En sonundada lpg ustana git ve gaz ayarını tekrardan yapsın. Gaz basınç ayarını 120 yaptır ve bikaç ince ayardan sonra araban kudurur.
:)

Geri