ziraat türkiye kupası finali fenerbahçe vs trabzonspor

ziraat türkiye kupası finali

• fenerbahçe kupayı alır

Oy: 28 51.9%
  • trabzonspor kupayı alır

Oy: 26 48.1%

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak o olabilir, nasıl olsa şeklini unutmuşlardır.

Centilmen bir taraftar topluluğu olarak trabzonsporu güzel oyunundan dolayi kutlarizzz

İnsan biraz gururlu olmali. Kendi basarilarinla övunmek yerine başkasının gölgesinde kalmak ezikliktir.

ANLAYANA..

Son düzenleme:
NE GADDAR TAKIM TUTUYORUM AMA YAA BITANE GOL YEDIN DIYE UCTANE ATILIRMI IKI AT BIRAK HAHAHAd:

Insan biraz gururlu olmali. Kendi basarilarinla ovunmek yerine baskasinin golgesinde kalmak ezikliktir.

ANLAYANA..

bu sözü ayakta alkışlarım:alkis::alkis::alkis:

Bir yazı vardı geçen.'Fener düşmanlığı ,GS ve BJK sevgisini geçerse. 'GS ve BJK taraftarları için yazılmış bi yazı.

aynı durum gs nin başına gelseydi sevgili fenerli kardeşlerimiz dalga geçmeyecekler miydi bir bunu düşünsünler bakalım...

size sorsalar gs mi şampiyon olsun bursa mı diye hanginiz gs der?

ben bir gs li olarak fenerin şampiyon olmasını istemem, bu da son derece doğal birşey ve rekabetin özünde var. Ve evet fenerbahçeyi kim yenerse yensin bu beni mutlu eder, sadece fb değil bjk için de aynısı geçerli.

bu durum eminim ki her fb li ve bjk li için de aynı.

bunun bir eziklik olduğunu da düşünmüyorum.

işin içinde hakaret, küfür, argo veya saygısızlık yoksa, bunda bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.

sadece trabzonu tebrik ediyoruz kupayı aldığı için...

fenerde 28 senedir alamadığı için gülüyoruz...

yani bizim birşeyle övündüğümüz filan yok, sadece gülüyoruz.

Spor karşılaşmaları sonucu arkadaşlar arasında şakalaşmak başka gururluluk daha doğrusu gurursuzluk, eziklik çok farklı bir şey :(. Buradaki arkadaşlar tanışmadan evvel birbirlerine sen hangi takımı tutuyorsun diye sormadı. Burada FB ve taraftarlarına hakaret de edilmiyor. Maç sonucunda yenilen Trabzonspor olsaydı kendi açımdan aynı şakaları onlar için yapardım.

Bursa'lı Beşiktaş'lılar, Beşiktaş yenilince kahrolan Galatasaray'lılar, Galatasaray'ı yenince kahrolan Beşiktaş'lılar, Beşiktaş'lı olan Bursa'lılar, Zaten Ankaragüçlü olan Bursa'lılar ve Bursa'lı Ankaragüçlüler, Trabzon'lu Galatasaray'lılar ,Galatasaray'lı Trabzon'lular..

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY FENERBAHÇE TEKTİR GERİSİ HİKAYEDİR..

Son düzenleme:
evet bende anladım ki Türkiyede iki takım var.Fenerbahçe ve anti Fenerbahçe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri