ziraat türkiye kupası finali fenerbahçe vs trabzonspor

ziraat türkiye kupası finali

• fenerbahçe kupayı alır

Oy: 28 51.9%
  • trabzonspor kupayı alır

Oy: 26 48.1%

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor karşılaşmaları sonucu arkadaşlar arasında şakalaşmak başka gururluluk daha doğrusu gurursuzluk, eziklik çok farklı bir şey :(. Buradaki arkadaşlar tanışmadan evvel birbirlerine sen hangi takımı tutuyorsun diye sormadı. Burada FB ve taraftarlarına hakaret de edilmiyor. Maç sonucunda yenilen Trabzonspor olsaydı kendi açımdan aynı şakaları onlar için yapardım.

evet emin ol yapardınız kandırmayın kendinizi. Sizin fenerbahçe için konuşmalarınızda hep bir samimiyetsizlik görüyorum. Bunuda Fenerbahçenin tutmuş olduğunuz takım üzerindeki büyüklüğüne bağlıyorum.

tebrikler Trabzonspor..

kupa töreninin ardından izleyen oldu mu, fener'e KOLBASTI'yı...?

Ayrıca bu forumda Fenerbahçenin galatasarayı ve beşiktaşı yendiğinde koşarcasına maç sonu foruma gelip konuyu kitleyen yöneticileri nedense Fenerbahçe mağlubiyetlerinde konunun uzun süre açık kalmasını sağlıyorlar.

Forum yönetiminide bu konuda tebrik ederim.

Selçuk, konuda gergin olan kişi sensin.. Dolayısıyla gerginlik çıkarmaya meyilli olan kişi de sensin..

Konuda, Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı, Bursaspor'lu, Trabzonspor'lu herhangi biri, kötü ve kişilik haklarına saldıran mesaj yazmadığına göre, konunun kapanmasını istemen çok abes..

Maç bitti, konu da burda bitsin diye kapatılacaksa, yeni konu açılıp orada maçın kritiğini yapabiliriz..

Ancak sen bir hava al istersen, streslisin çünkü..

evet emin ol yapardınız kandırmayın kendinizi. Sizin fenerbahçe için konuşmalarınızda hep bir samimiyetsizlik görüyorum. Bunuda Fenerbahçenin tutmuş olduğunuz takım üzerindeki büyüklüğüne bağlıyorum.
Son derece yanlış düşünüyorsun. Daha öncede bahsetmiştim; spor konusunda asla fanatik olmadım, olmamda. Sonuçta biri yenecek diğeri yenilecek. Galibiyete sevinmek ne kadar doğalsa, malubiyete üzülmekte o kadar doğal olmalı. Dikkat edersen diğer konuda da bu konuda da oh iyi oldu diye en ufak bir tabirim yok. Düşüncelerim de FB'ye arka çıkmamam samimiyetsizlik değil, konuya tarafsız bir gözle bakmaktır.

Selçuk, konuda gergin olan kişi sensin.. Dolayısıyla gerginlik çıkarmaya meyilli olan kişi de sensin..

Konuda, Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı, Bursaspor'lu, Trabzonspor'lu herhangi biri, kötü ve kişilik haklarına saldıran mesaj yazmadığına göre, konunun kapanmasını istemen çok abes..

Maç bitti, konu da burda bitsin diye kapatılacaksa, yeni konu açılıp orada maçın kritiğini yapabiliriz..

Ancak sen bir hava al istersen, streslisin çünkü..

Ben daha önce uygulananları söylüyorum sadece konu kapanmasın hiç sorun değil. Ama lütfen gs ve bjk yi yendiğimizdede konular açık kalsın diyorum.

Bu maç geride kaldı artık yarından itibaren ankaragücünü tutabilirsiniz.. Ama durun ankaragücünü geçersek yine trabzonsporlu olursunuz.

Beşiktaş Liverpool'dan 8 gol yeyince sevinçten 4 köşe olup günlerce 8taş diye dalga geçen FB taraftarına o günleri hatırlatırım. Şimdi çıkmış yok başkasının başarısı sizi mutlu ediyorsa bu ezikliktir cümlelerini geçiniz:) Dönüp bakınız sizin kaç kupanız var bizim kaç kupamız var:)

Ayrıca stresli olabilirsiniz sizi çok iyi anlıyorum.
Bugün sabah uyandığınızda çok ümitliydiniz. Artık kupayı müzenize götürcektiniz ama olmadı ve sinirlisiniz anlıyoruz ancak hıncınızı bizden çıkarmayın. Bence gidin sizde Trabzonspor gibi kolbastı oynayın stresinizi alır :) :)

bu kadar uzatılacak bişey yenmek de var yanilmekde boşverin bunlarıııı tek söylenecek şey trabzonsporu oynadığı güzel oyundan dolayı kutlamak gerisi hikaye herkes gidebildiği yere kadar gider kimi şampiyonlar ligine kimi uefa yaa

Aranızda iddaa oynayan var mı_? varsa final maçında Feneve veren var mı_? :D :D
Galatasaraylı arkadaşlar bu kadar uzatmayın bizde kaç senedir UEFA kupasını alamıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri