Zor ve detaylı bir soru. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Zor ve detaylı bir soru. (:

hasanacar link' Alıntı:
selamlar Doğan abiciğim yemin olsun yeni okudum. yoksa anında cevap yazardım oraya bir röle devresi yapıp hazırlayacağım eco düğmesine bir kere bastığında led yanacak sensör aktif olacak  tekrar bastığında led sönecek sensör pasif olacak bunu yapımış bil abiciğim

Hasan Abi kralsın  special_Yeah special_Yeah special_Yeah

hasanacar link' Alıntı:
selamlar Doğan abiciğim yemin olsun yeni okudum. yoksa anında cevap yazardım oraya bir röle devresi yapıp hazırlayacağım eco düğmesine bir kere bastığında led yanacak sensör aktif olacak  tekrar bastığında led sönecek sensör pasif olacak bunu yapımış bil abiciğim

Helal olsun Hasan Hocam. Bu yardımseverliğiniz gerçekten takdire şayan :)

hasanacar link' Alıntı:
Hasan abi alacagin olsun nerelerdesin abi özlettin kendini.
Doğan beceremez o yazdiklarini senin el atman lazim.

Hasan abi ellerine sağlık şimdiden, iftarda tanışma fırsatı bulmuştuk bir daha görüşemedik, inşallah en kısa sürede görüşürüz

hasanacar link' Alıntı:

Hasan abi Ne vakit görüşüyoruz.  :D

istersen izmirden iste veya karakoyde Selanik pasajından bul senin işini bu hafta yapalım

Doğan abi hazır bulaşmışken  bunuda temin edebilirsen 12 voltla çalışan finder röle 55.34.9.012.0040 senin aracın ön kısmına 2 veya 4 adet ön park sadece sensör alıcıları takarsak aractaki mevcut park sensöru cihazına bağlayarak geri viteste arka sensorler calısacak geri vitesten çıkınca ön sensorler devreye girecek

Geri