- Konuyu Başlatan
Ynt: zor vites geçişi yardım..
ustaya gittim bugün bir sprey sıktı akü ile motor bloğu arasında bir yere ve düzeldi.
ustaya gittim bugün bir sprey sıktı akü ile motor bloğu arasında bir yere ve düzeldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahmin ettigim gibi gecmis olsunbysmail link' Alıntı:ustaya gittim bugün bir sprey sıktı akü ile motor bloğu arasında bir yere ve düzeldi.
plastik kromlardan spariş verdim demiştiniz ne oldu gelmedi mi halabysmail link' Alıntı:tşkkrler
bysmail link' Alıntı:ustaya gittim bugün bir sprey sıktı akü ile motor bloğu arasında bir yere ve düzeldi.
dreamofice link' Alıntı:peki hala 2 .vitese gecisti az da olsa kemikli bir gecis hissediyor musun yoksa tamamen purussuz bir gecis mi var artik?
bysmail link' Alıntı:ustaya gittim bugün bir sprey sıktı akü ile motor bloğu arasında bir yere ve düzeldi.
sallierim link' Alıntı:.paylaşayim hemen.astralarda vites geçişleri kemikli oluyor genelde.Bu aracı kullandıkça daha rahat geçiyor vitesler.Ben 3-4 kez servise gittim.bir yağlama yaptılar daha iyi oldu.isterseniz gidin ama çok da büyük beklentiniz olmasın
demek ki kronik sorun bu servisde ayarda yaptirmistim hala 2de kemikli cift kademeli gecis var vitesgecerken hafif takilma hissediyorsunuz. Zamanla gececek bir soru degil bu aracim 23binde.Kasım Öınar link' Alıntı:Benim ikide ayni dediginiz gibi
dreamofice link' Alıntı:demek ki kronik sorun bu servisde ayarda yaptirmistim hala 2de kemikli cift kademeli gecis var vitesgecerken hafif takilma hissediyorsunuz. Zamanla gececek bir soru degil bu aracim 23binde.