19 Şub 2014 Konuyu Başlatan #21 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: zor vites geçişi yardım.. kromlar geldi kenarları soyulmuş ve kalkmış çıktı geri yolladım.hepsibhuradadan almıştım.
Ynt: zor vites geçişi yardım.. kromlar geldi kenarları soyulmuş ve kalkmış çıktı geri yolladım.hepsibhuradadan almıştım.
19 Şub 2014 Konuyu Başlatan #22 bysmail Kayıtlı Kullanıcı 38-Kayseri Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 636 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: zor vites geçişi yardım.. würth ün bir spreyi ama. usta sıkarken bana içerde bütün viteslere sırasıyla at dediği için göremedim.
Ynt: zor vites geçişi yardım.. würth ün bir spreyi ama. usta sıkarken bana içerde bütün viteslere sırasıyla at dediği için göremedim.
19 Şub 2014 #23 Emrah64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 May 2013 Mesajlar 1,515 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 i.hizliresim.com Ynt: zor vites geçişi yardım.. bysmail link' Alıntı: würth ün bir spreyi ama. usta sıkarken bana içerde bütün viteslere sırasıyla at dediği için göremedim. Genişletmek için tıkla ... aynı durum bende de oldu spreyin sadece würth oldugunu gördüm baska birsey görmedim
Ynt: zor vites geçişi yardım.. bysmail link' Alıntı: würth ün bir spreyi ama. usta sıkarken bana içerde bütün viteslere sırasıyla at dediği için göremedim. Genişletmek için tıkla ... aynı durum bende de oldu spreyin sadece würth oldugunu gördüm baska birsey görmedim