0 aldığım astra classıc III e LPG taktırmalımıyım??

tartarini derim.

Bizim komşu insignia ya aldığı bayiden taktırdı servise de o bayiye gitmek koşuluyla garantisinin bozulmcağna dair anlaşma yaptılar.

Kesinlikle taktırmalısınız.Ama aracınızın moturunun Twinport olduğunu düşünürsek taktıracağnız kitin ve kitin montajının kalitesi çok iyi olmalıdır.Aksi halde çok sorun yaşarsınız.(Olanak varsa Teleflex GFI veya daaha düşük olarak prins veya brc öneririm.)

benzine devam boşver lpg yi sonradan ahlanıp vahlanma

Bugün Ankarada iki yere LPG sordum. Garanti bozulmadan 1800 TL'ye Landirenzo takıyorlar. Arabam 2010 model Astra H. Ruhsat işlemesiyle beraber sanırım 2000 TL'yi buluyor. Km'de 0,1 TL tasarruf sağlıyor. 20000 km'de amorti ediyor. Ayrıca yedek lastik yuvasına monte ediliyor. Yedek lastiğide taşımanıza gerek kalmayacak birşeyler veriyorlarmış.

keşke dizel alsaydınız.....ama madem aldınız lpg yi hemen taktırın bence..

servis garantiyi bozmadan sorunsuz takıyomuş işte.götürün aldığınız yere taksınlar.devir ekonomi devri.

Ben astra h aracimda zavoli kullaniyorum ve lpg ile 20 bin km yaptim. şu an memnunum, tavsiye ederim.

sıfır benzinli araç alıp sonra benzin masrafları yüzünden lpg taktırsam mı? başlıklarından biri daha bu saatteb sonra yapılacak fazla bişey yok bu işi yapan bir firma ile görüşülüp anlaşılacak yada bayi ile görüşün sıfır astra dizel almak isteseniz ne kadar fark alırlar

keşke dizel alsaydınız demektan başka bişey diyemiyorumm keşke yakıt fiyatları düşsede istediğimiz araca rahatlıkla binsek

Geri