0 teypmi/2. elmi

o para verdide biz opucuk vererek mı alıyoz arabayı yapmayın gozunu seveyım
gecen yasadım vectrayı takasa vercektık adam la konustuk sona dogru gelırken ıcınden tesısatı sokerım dedı bende dedım fıyatı ona gore yazmadın mı yok dedı oyle seymı olur dedım tesısatla verıyorsan ver yoksa bol musterıler dedım kapattım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:59 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:58 ----------

gösterdiğin malı vereceksin arabada göstermediysen sök götür istediğin yere tak o zaman sıkıntı yok

+1

Madem malin kiymetli, o zaman musteriye gostermeden once cikaracaksin

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaten anlatmak ıstedıgım buydu gostermeyeceksın gosterırsen vermek zorundasın yada en basında konusacaksın

Gösteripte vermiyor adamlar napalım :D

Bencede sıfır ama düşünürsen bendede Pioneer teyp var tam tesisatlık bir cihaz. Usb, sd kart girişi ve aux girişi var ayrıca uzaktan kumandası falan var animasyonlu, 7 bant ekolayzır , 3 rca çıkışı , 4×50 watt çıkış gücü var fiyat 350 lira.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle ucuz 0 önerebileceğiniz usb cıkıslı cd çalan bir pioneer varmı ucuzdan kastım (150-200) arası

Eğer pioneer tuzlu geldiyse, fiyatı düşük olan navitech var. Yakın bir arkadaşım aldı çok memnun. CD çalar yok ancak USB yeterli olur diyorsan;

http://bimeks.com.tr/urun/128799/navitech-tdc-4080-oto-teyp.aspx

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın,pioneer mvh-150ub aldım dün aracıma ondada cd yok,bizim buraya yeni bir elektronikçi acılmıştı parakende fiyatına sattığını duydum 150 den ağız açtı 120 ye aldım :)

Şöyle ucuz 0 önerebileceğiniz usb cıkıslı cd çalan bir pioneer varmı ucuzdan kastım (150-200) arası

SONY'nin teypleri çok ucuz, cd çaları yok, usb aux ipod bağlantısı var 140 150 lira fiyatları var, ses kalitesi çok iyi sanırım dijital ses işlemcileri var.

Geri