10 Nis 2009 #51 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et yahu konuyu ne hortlatıyorsunuz 2,5 ay olmus bizi de bekleyin biz de geleceğiz bu arada Hüseyin geçmiş olsun kendine dikkat et
yahu konuyu ne hortlatıyorsunuz 2,5 ay olmus bizi de bekleyin biz de geleceğiz bu arada Hüseyin geçmiş olsun kendine dikkat et
10 Nis 2009 Konuyu Başlatan #52 HK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 2,727 Tepkime puanı 0 Puanları 36 www.kacagidiyo.com.tr cengiz saolasın wallahi dikkat edin havalar fena çarpıyor sürünüyorum yerlerde
10 Nis 2009 #53 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et HK' Alıntı: cengiz saolasın wallahi dikkat edin havalar fena çarpıyor sürünüyorum yerlerde Genişletmek için tıkla ... Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım
HK' Alıntı: cengiz saolasın wallahi dikkat edin havalar fena çarpıyor sürünüyorum yerlerde Genişletmek için tıkla ... Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım
12 Nis 2009 #54 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et cengiz abiiiii havalardan değil yaşlılıktan o
12 Nis 2009 #55 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et C.C' Alıntı: Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Sen camı kapatıyor muydun? bilmiyordum ilginç
C.C' Alıntı: Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Sen camı kapatıyor muydun? bilmiyordum ilginç
13 Nis 2009 #56 K Kurtbeyi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2007 Mesajlar 1,021 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Siteyi ziyaret et C.C' Alıntı: Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Evet abi samet'in de dediği gibi artık yaşının ilerlemesinden dolayı rahatsızlıklar bir bir ortaya çıkıyordur, ıhlamur iç...
C.C' Alıntı: Hüseyin ben de dün akşam hava iyi diye sol cam acık gezdım bugun perte ayrıldım kaburgalarım kırılıyor vallahi dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla ... Evet abi samet'in de dediği gibi artık yaşının ilerlemesinden dolayı rahatsızlıklar bir bir ortaya çıkıyordur, ıhlamur iç...
14 Nis 2009 #57 L_D_K Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ocak 2009 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Siteyi ziyaret et 23 nisan nasıl?