1.3 CDTI Astra H 90 Hp Chiptuning..

arkadaslar ben de chıp tunıng yaptırmak ıstıyorum ancak aracım henu garantı kapsamında. sanırım yapılan ıslem sonucu servısler bazı parcaları garantıden cıkartıyor. ogrnmek ıstedıgım bırkac sey var

mesela chıp tunıng ın araca herhangı bır zararı var mı
mesela aracın torkunun artması dıslılere veya herhangı bır mekanık parcaya zarar verıyor mu
aracın torkunun ve beygır gucunun artmasından dolayı aracın son hızı da artıyor. bıldıgımız gıbı cogu arabada aracın son hızı fabrıka cıkısı olarak sınırlanmıstır. bazen yolcu guvenlıgı bazen ıse aracın guvenlıgı veya her ıkısı sebep gosterılerek. ancak tunıng sonrasında aracın son hızının artması nedenıyle (bu hıza her yerde erısmek mumkun olmasa da) bu hıza erıstıgınızde aracın motorunun yanması gıbı bır tehlıke soz konusu mudur

cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

ısmaıl

arkadaslar ben de chıp tunıng yaptırmak ıstıyorum ancak aracım henu garantı kapsamında. sanırım yapılan ıslem sonucu servısler bazı parcaları garantıden cıkartıyor. ogrnmek ıstedıgım bırkac sey var

mesela chıp tunıng ın araca herhangı bır zararı var mı
mesela aracın torkunun artması dıslılere veya herhangı bır mekanık parcaya zarar verıyor mu
aracın torkunun ve beygır gucunun artmasından dolayı aracın son hızı da artıyor. bıldıgımız gıbı cogu arabada aracın son hızı fabrıka cıkısı olarak sınırlanmıstır. bazen yolcu guvenlıgı bazen ıse aracın guvenlıgı veya her ıkısı sebep gosterılerek. ancak tunıng sonrasında aracın son hızının artması nedenıyle (bu hıza her yerde erısmek mumkun olmasa da) bu hıza erıstıgınızde aracın motorunun yanması gıbı bır tehlıke soz konusu mudur

cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

ısmaıl

sizin araçlarınızda bahsettiğiniz şekilde bir hız limitasyonu yok..Aracın zaten yapıcağı hız belli olduğundan gerek duymamışlar..

Yapılan modifikasyon bahsettiğini araç organlarına zarar verecek kadar yüksek oranda bir yükleme içermiyor..mevcut kullanılan sistemler zaten faha güçlü motorlardada kullanılıyorlar..

Öyle aracın veya motorun yanması gibi bir durum söz konusu deil..Yİnede Allah korusun..

Bu işlem servis tarafından farkedilemez, bu yüzden garanti ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşıyacağınıza ihtimal vermiyorum..

bakıma göndercem aracı
boxu ne yapalım hocam sökelimmi yoksa kalsınmı üstünde gedizlerin fiyatı yüksek geldi odakta yaptırcam

mehmet usta bende 1.3 cdti astramız için bu chip işini düşünüyorum ama araç samsunda ve istanbula gelmek pek mümkün gözükmüyor:( bu civarda işi halledebileceğimiz bir yer varmı acaba:confused:

Uyguladığım bir aracın verilerini paylaşmak istedim..

70.5 Kw den 84.2 Kw ye yani;

95.8 Hp den 115 Hp ye

212 Nm den 266.2 Nm lere..

Alet hakikaten şaka makinası oldu..

şaka makinası derken? anlayamadım ben..

Bizim makinaya 125 hp , 300 tork yakışır aslında :)

bol dumanlı olur ama alınır sanıyorum :)

duman hoş olmuyor ama..

120 hp 275 tork dumansız olsun ozaman :D o da olur

Geri