1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

GNSpower link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi ama bu aralar Genel Kurmay Başkanlıkları riskli, iyi oldu boşver. ((:

Doğru doğru...  :D

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Bende astra diecem ama, babaya otomatik lazim deil mi?

ulas79 link' Alıntı:
Doğan baban insigniayı alsın sen ondan onu alırsın senin arabayı verip babana dizel sedan alırsınız böylece herkes mutlu olur :)

Bahçıvan aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa diyorsun yani Ulaşcım. (((:

onderak link' Alıntı:
İnsignia da otomatik değil zaten Önder...

GNSpower link' Alıntı:
Bahçıvan aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa diyorsun yani Ulaşcım. (((:
:D :D

onderak link' Alıntı:

Yok Öndercim babam için otomatik kullanmakla Çince roman yazmak aynı kapıya çıkıyor, bir kez benim arabayı çekmesi gerekmişti evimin önünden kısa zamanda çok özgün sövmüştü bana, düz vites kalmadı da otomatik mi aldım diye. ((:

Alışkanlığı düz olduğu için eski köye yeni adet gözüyle bakıyor otomatiğe. Zaten babama Active Select aldırsam cehennemde yanarım kesin, adamın ocağına incir diker, cüzdanına kibrit suyu döker, kredi kartına Shell parmağı attırırım, bunun vebalini karşılayacak kadar sevabım yok. Günah babama, ben severim onu. ((:

Özelliklerin bir birine yakın olması haricinde insignanın Seğment farkı düşündürüyor insanı ama nihayetinde emekli olup bineceği için dizel astra bence daha uygunu

REİS38 link' Alıntı:
Özelliklerin bir birine yakın olması haricinde insignanın Seğment farkı düşündürüyor insanı ama nihayetinde emekli olup bineceği için dizel astra bence daha uygunu

Evet 3 sene önce alıyor olsaydı bende hiç düşünmeden Insignia aldırırdım ona ama şimdi maliyet farkı yabana atılmayacak kadar büyük.

64bin astraya vermem ben o yuzden ya astra sport,yakıt çok sorun degılse de tabı kı ınsıgnıa; cosmo da olsa astra ınsıgnıanın küçük kardeşi ve ınsıgnıa ile mukayese edilemez. Bu seçımde anahtar rol ve belirleyıcı tek kıstas yakıt eger ,senede 2000 sorun değilse insignia alınır zevkle binilir.

Insignia gözümde her zaman bir "baba arabası" olmuştur. Önümüzdeki birkaç sene içerisinde benim de babama bir insignia planım var :)

Doğan bey; MTV ve yakıt farkı olarak 2000TL demişsiniz, astra 1.3dizel ile insignia 1.4T nin MTV tutarlayı aynı değil mi?
Ancak yaptığı kilometre gerçekten fazlaysa dizel tercih edilebilir.
Böyle düşünmeme bir etken de, açıkçası astraya 64.000TL yi fazla buldum. Bir üst segment araç tercih edilmeli o kadar para veriliyorsa diye düşünüyorum :)

Şimdiden hayırlı olsun.

EDIT: Evet aynı değilmiş MTV tutarları, kontrol ettim şimdi. 1.3 ün MTV'si daha düşük :)
Bilemiyorum, son karar babanızın :) Test etmesini tavsiye ederim iki aracı. Çünkü insignia'nın içerisine oturmuş bir kişi olarak astradan farkı gerçekten hissediliyor.

Geri