1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Doğan bey,
Bence imkanları biraz zorlayın, 2.el az km de olan bir insignia alın, bence astra çok pahalı ve insignia ile arasında ciddi bir fark var.

Ynt: 1.3 Dizel Astra Sedan Cosmo mu, 1.4T Insignia Edition Elegance Stil Paket mi?

Abi aslında şöylede bir durum var 64000 TL gerçekten büyük bir rakam fiyatı yüzünden çok eleştrdiğimiz Golf gibi otomatik dizel olsa demekki 70000 TL leri bulacak, tabi tercih sizin ama trafiğe çıkışı 12 ayı geçmemiş az km. 2 el. temiz bir arabada alınabilir.

bende olsam dizel astrayı seçerdim.

dreamofice link' Alıntı:
64bin astraya vermem ben o yuzden ya astra sport,yakıt çok sorun degılse de tabı kı ınsıgnıa; cosmo da olsa astra ınsıgnıanın küçük kardeşi ve ınsıgnıa ile mukayese edilemez. Bu seçımde anahtar rol ve belirleyıcı tek kıstas yakıt eger ,senede 2000 sorun değilse insignia alınır zevkle binilir.

Elbette güzel bir indirim olmaksızın Astra'yı 64.000'e almayacağız bence de 64 biraz fazla kaçar bir C sınıfına Opel'de. (:

Yakıt mevzusu gerçekten önemli, yaş ilerledikçe daha da önemli hatta gördüğüm kadarıyla babamda. Bende benzin aldığımı unutmak istiyorum diyor. (:

chiv link' Alıntı:
Insignia gözümde her zaman bir "baba arabası" olmuştur. ֖nümüzdeki birkaç sene içerisinde benim de babama bir insignia planım var :)

Doğan bey; MTV ve yakıt farkı olarak 2000TL demişsiniz, astra 1.3dizel ile insignia 1.4T nin MTV tutarlayı aynı değil mi?
Ancak yaptığı kilometre gerçekten fazlaysa dizel tercih edilebilir.
Böyle düşünmeme bir etken de, açıkçası astraya 64.000TL yi fazla buldum. Bir üst segment araç tercih edilmeli o kadar para veriliyorsa diye düşünüyorum :)

şimdiden hayırlı olsun.

EDIT: Evet aynı değilmiş MTV tutarları, kontrol ettim şimdi. 1.3 ün MTV'si daha düşük :)
Bilemiyorum, son karar babanızın :) Test etmesini tavsiye ederim iki aracı. ևünkü insignia'nın içerisine oturmuş bir kişi olarak astradan farkı gerçekten hissediliyor.

Insignia gerçekten de baba arabası, zaten babamı en çok cezbeden tarafı da o oldu. (:

Segment farkını yakıt farkı karşılayınca böyle arada derede kaldık ama. Zavallı babam şu an metronom gibi şu an. Bir Insignia'ya gidiyor bir dizel Astra'ya. (:  Donanımları yakın olduğu için fark sadece boyutlarda şu an.

yalnız bu 64u anlamadım! astra 1.3 cosmonun lıste fıyatı 60.341 onu da almak ıstersenız 58e rahat düşerler yani bu durumu dusunurken cosmo 1.3 64bin lira , golf gıbı cok pahalı falan dıye dusunmeyelım:) aracın fıyatı 58bın arkadaslar,insignıayıda 60 61e bırakırlar

Emrah82 link' Alıntı:
Doğan bey,
Bence imkanları biraz zorlayın, 2.el az km de olan bir insignia alın, bence astra çok pahalı ve insignia ile arasında ciddi bir fark var.

Alınırken ödenecek fiyatları önemli değil şu anki, mühim olan gelecekteki masrafları. Gözden çıkarılan rakama iki araba da alınabilir durumda ancak ileride arabaya binmekten çekinmek istemediği için yakıt konusunda arada derede kaldı. Yakıt mı şekil mi diyebiliriz basitçe. ((:

Bu arada bu 62.000 ve 64.000 TL'lik fiyatlar pazarlıksız liste fiyatları. Araçların indirimleri benzer olacağı için fiyat bakımından yalnızca birbirine oranlarını baz alıyoruz.

Kime cevap yazmadım ben şimdi, kafamda karıştı ha. ((:

corsa_1990 link' Alıntı:
bende olsam dizel astrayı seçerdim.

Bende olsam onu seçerdim valla, devir çok fena ekonomi devri, hele Active Select'ten sonra dizel Astra ile sanırım aklımı kaçırıp heyecandan şarampole yuvarlanırdım. ((:

recepakcay link' Alıntı:
Abi aslında şöylede bir durum var 64000 TL gerçekten büyük bir rakam fiyatı yüzünden çok eleştrdiğimiz Golf gibi otomatik dizel olsa demekki 70000 TL leri bulacak, tabi tercih sizin ama trafiğe çıkışı 12 ayı geçmemiş az km. 2 el. temiz bir arabada alınabilir.

Dizelde olsa bu saatten sonra Opel'den otomatik almam. Active Select'i gördüğüm yerden kaçarım, kaçırtırım. ((:

Opel olması şart mı Doğan?

Geri