1.3 Dizel,Buyrun Fotolar....

Ynt: 1.3 Dizel,Buyrun Fotolar....

akın link' Alıntı:
hiçbişey orijnalin tadını vermez...
niye hoca? orjinal olmayan paspas aldım ve çok da güzel oldu  okkk altı üstü bir led biraz fazla ışık verse ne olacak bi şekilde azaltırız :)

tercih meselesi ama csomodakiler daha güzel  geliyor benim gözüme. ama  dedim ya  zevk meselesi biraz bu işler. 
bu arada  halil hocam sen paçalıkta taktın aracına :) 

akın link' Alıntı:
tercih meselesi ama csomodakiler daha güzel  geliyor benim gözüme. ama  dedim ya  zevk meselesi biraz bu işler. 
bu arada  halil hocam sen paçalıkta taktın aracına :) 

halil abi bir anket açalım mı? orjinal led kapı içi takdırmak isteyenler diye. belirli sayıya ulaşırsak. izmir- istanbul- ankara'da yaptırabiliriz... bayiler o zaman belki ilgilenirler.. sadece bir fikir...

hayırlı olsun gökhan kardeş :)... beklediğine değdi mi?

arkadaşlar led lerin parlaklığını istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz onda bi sorun yokki.. ve aynen orijinal gibi oluyor benden size demesi, hatta bu aracımda yapılan işçilik bir öncekine göre çok daha iyi oldu çünkü öbür arabamda ilk denemişlerdi:))

bu arada araba umduğumdan çok daha iyi çıktı aldığım günden beri basıyorum motoru sağlam açılsın diye:) düz yolda hiç zorlanmadan 200 görüyor ama hafif bi yokuş olunca hemen düşüyor, çok yakın zamanda ad chip yaptırıp o işide çözeceğim:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
bu arada araba umduğumdan çok daha iyi çıktı aldığım günden beri basıyorum motoru sağlam açılsın diye:) düz yolda hiç zorlanmadan 200 görüyor ama hafif bi yokuş olunca hemen düşüyor, çok yakın zamanda ad chip yaptırıp o işide çözeceğim:)
aman Gökhan bey naptınız, biraz araç kendine gelsin 1000-2000 km den sonra basın
üzmeyin aracınızı :)

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1174.msg25390#msg25390 date=1302627968]
aman Gökhan bey naptınız, biraz araç kendine gelsin 1000-2000 km den sonra basın
üzmeyin aracınızı :)
[/quote]

Hakan bey, 2001 senesinde 0 km renault 19 1.6 e alize almıştık, 2004 de 0 km volkswagen Bora pasific 1.6, 2008 de seat leon 1.6 styalnce, 2009 de 4 bin km de insignia, 2010 da 0 km insignia, 2011 de 0 km astra 1.4 t bu arabaların ortak özelliği nedir biliyormusunuz? :)) hepsinin emsallerine göre iyi gitmesi ve bunu sadece motoru ilk aldığım günden sonra bi süre devirli kullanmama bağlıyorum, kıssadan hisse bence basın ben bi zararını görmedim:)

bakalım 1.3 dizelde sonuç ne olcak bu arada plakasız katılmışsın galiba insigniateam bululşmasına ;D

astraowner link' Alıntı:
bakalım 1.3 dizelde sonuç ne olcak bu arada plakasız katılmışsın galiba insigniateam bululşmasına ;D

o buluşmayı kaçıramazdım:) mecbur kaldım ama bugun takıldı plakalarım arttık:)

Araciniz hayirli olsun , Allah kaza vermesin,
aracin uzerinde gelen ses sistemi nasil ? yuksek volumde baslarda boguklasma ya da kalitede azalma var mi ,takviyeye ihtiyaci var mi sizce ?

Geri