1,3 opel Astra Dizel 15.000 Km.de Baskı balatası bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihat67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1,3 opel Astra Dizel 15.000 Km.de Baskı balatası bitti

opel araçların en zayıf noktaları baskı balata, daha önce astra h, insignia ve şimdi astra j hepsinde bu sorunu gözlemledim. hatta insigniayı alalı 3 ay olmuştu bir hafta sonu kilyos dönüşü akşam bilirsiniz kilyos çıkışı yoğun trafik olur gelene kadar aracı üç dört defa kenara çekip dinlendirdim geçenlerde bir araca birde bana bakıyorlardı çok kötü olmuştum biraz daha zorlasam orada kalabilardim.

Arkadaşlar Servis Müdürü değil konu dikkatli okuyunz lutfen..

Tabi konunun tamamını dinlemek lazım.

baran35 link' Alıntı:
1 AY ÖNCE ALDIĞIM OPEL ASTRA 1.3 DİZEL SPORT PAKET ARACIM HAKKINDA KAFAMA TAKILAN SORULARI SORMAK EĞER İŞLEM YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIRMAK İÇİN ANNEM,EŞİM VE BEN BU BAYİYE GELDİK VE SORDUĞUM SORULARA BURADA ÇALIŞAN VE ARACI KENDİSİNDEN ALDIĞIM ÖMER BEY GAYET NAZİK Bİ ŞEKİLDE SORUNLARIMI DİNLEYEREK BİZİMLE İLGİLENDİ.AMA BURADA DİĞER ÇALIŞAN ÖZLEM ÖZAN KESPİÇ ADINDAKİ KENDİNİ PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLARAK TANITAN ŞAHIS BENİMLE GEREKSİZ VE MÜŞTERİ-SATICI İLKELERİNE UYMAYAN Bİ TARZDA SESİNİ YÜKSELTİP EŞİM VE ANNEMİN YANINDA BANA TERBİYESİZ,SEN KİMSİN,SEVİYESİZ,SEN MÜŞTERİYSEN BENDE BURANIN MÜDÜRÜYÜM GİBİ YAKIŞIKSIZ UKALA ŞEKİLDE DAVRANARAK FİRMANIZI ZEDELEMİŞTİR BENDE BUNUN ÜZERİNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN,TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜNE KADAR BU ŞİKAYETİMİ İLETİP HATTA BU ŞAHIS VE KONUYLA İLGİLİ FORUM AÇARAK ŞİKAYETİMİ HER YERE İLETECEĞİM.KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM.

Mod: Forumda büyük harf kullanımı yasaktır. Lütfen mesajlarınızın tamamında büyük harf kullanmayınız.

Hangi bayi acaba?

Geri