Ynt: 1.4 Efsanesi Hakkında..
1.4 T ve 1.4 T AS performans olarak fark nasıl? 0-100 olarak kaç ?
1.4 T ve 1.4 T AS performans olarak fark nasıl? 0-100 olarak kaç ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
black_eups link' Alıntı:Neden olmasın wv jetta, 2014 132hp Toyota Corolla, honda civic, BMW 316i, audi a3, Mercedes c 180, Hyundai i30, kia ceed, Volvo s40.. vs vs al sana klasman (
İlker16 link' Alıntı:1.4 T ve 1.4 T AS performans olarak fark nasıl? 0-100 olarak kaç ?
İlker16 link' Alıntı:Ben sürekli Auto modda kullanıyorum ,bazen ani gaz vermelerde bekliyor kararsızlaşıyor .ama genel olarak iyi
O sorunuda sprint booster ile halledebilirsiniz.İlker16 link' Alıntı:Ben sürekli Auto modda kullanıyorum ,bazen ani gaz vermelerde bekliyor kararsızlaşıyor .ama genel olarak iyi
Mukemmel vites atislariyla active select i tokatlar manuel ancak en ufak hatada AS affetmez bence heleki sprint booster varsa (sogolsun need for speed ten ogrendik biseyler de konusuyom burda )İlker16 link' Alıntı:1.4 T ve 1.4 T AS performans olarak fark nasıl? 0-100 olarak kaç ?
MuratS link' Alıntı:ben auto modda hiç kullanmadım aracı sürekli manuel kullanırım ve vites geçişleri çok başarılı geliyor bana.. Manuel den çok fazla farkı olduğunu düşünmüyorum..
+1 bencede d konumunda onceden kendini hazirladigi icin daha kararli hizli ve sarsintisiz degistiriyor vitesi. Manuelde tepki hizi ve gecis yumusakligi daha dusuk geliyor banadaastraowner link' Alıntı:Test ettigim kadariyla d konumu basarIli manuel kullanimda ise vites degistirme komutunu verdikten oldukca sonra vites degisitiriyor manuel kullanimda basarili degil bence