1.4 Efsanesi Hakkında..

Ynt: 1.4 Efsanesi Hakkında..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hatırlayamadım kimsiniz? Adınız askerlik şubesinden tanıdık gibi gibi ama?

Ben seneler önce bir 1.4T Active Select ile kapışırken arkanda bıraktığın vicdanınım.

GNSpower link' Alıntı:
Ben seneler önce bir 1.4T Active Select ile kapışırken arkanda bıraktığın vicdanınım.

Gel de bi de Golf ile kapışak, forumda tartışmalar netlik kazansın.

Emrah64 link' Alıntı:
bülent abi hangisi otomatik hangisi düz bunların
Beyaz olan düz tolga karaca
֖tekide otomatik doğan
Tabi doganin agirlikta var geride kalmasi normal.  011zaa

O videoda aslında Doğan dan hem az da olsa erken kalkıyorum hem de Doğan ın yanında eşi var, 140Hp lik araçta fazladan bir bayan bile performansı cidddi etkiler*

Normalde AS ile düz Astra arasında bu videodaki kadar 0-100 farkı yok, ancak bu videodan sonra uzun bir düzlükte yanyana hızlanmaya başladığımızda ben 200sınırına rahatça dayanırken Doğan çok geride kalıp 180e anca ulaşabildiğini söylemişti, bunda da Doğan ın yine 1 yolcu fazlası olması ve lastik basıncı kavramını henüz öğrenmemiş olması da etkendi tabi!

*diye de yazayım da Doğan gelip bıdı bıdı etmesin "karıma şişman dedi" diye  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu nasıl bir üslup nasıl bir netliktir kendi içimde çelişkilere düştüm!

Cevap veriyorum; yazarken fazla abartmayın.

Hayır şimdi tutar; tek araçlık garajıma GOLF 4'ü koyup Astra J'yi dışarıda bıraktığımı yazarsam zoruna gitmesin diye dedim  011zaa

B֜LENT link' Alıntı:
Beyaz olan düz tolga karaca
֖tekide otomatik doğan
Tabi doganin agirlikta var geride kalmasi normal.  011zaa
abi o testin yapılması yanlış zaten :) hem doğan abi hem active select :)

MuratS link' Alıntı:
Haftasonu arkadaşım geldi yeni aracıyla 2 gün bende kaldı.. Ben hayatımda böyle peugeot görmedim :D 208 gti almış 240 beygir araç bana 100 metre avans verdi yine geldi arkadan yetişti :D

[img=800x469]http://www.otoyenilik.com/wp-content/uploads/2012/10/peugeot-208-09.jpg[/img]

[img=800x600]http://blogautomobile.fr/wp-content/uploads/2012/07/208-GTI-bleu-miami-2.jpg[/img]

Abi çok güzel araba ama ailemle binmem arabalar kağıt gibi. :/

Geri