1.4 Fiesta Titanium X? , 1.2 Volkwagen Polo ? , 1.4i corsa color edition?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzedr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah :)

Gerçi gsi da ve opc de malum turbo motor var.

Gsi da ki 1.4 değilde 1.6

Esasında Opelin yurtdısında çok ateşli ve farklı seçeneklerde motorları varda Türkiye'ye gelmiyor.

Benim kasanın 1.9 cdti' ı vardı yanlış hatırlamıyorsam tork tren gibi :)

ya üstad en başta ilk mesajımda yazanları iyi bir incele istersen..

oraya ilk satırlarda dedimki kimse birine araç tavsiye ederken dış görünüşü hakkında yorum yapmaz bende yapmam neden bu iş zevk işidir..

eski kasa fiesta bana göre eblek bir araçtır pel pel bakar sana göre çok güzeldir alır binersin bu yalnızca şahsi düşüncelerimizdir..

bana göre astranın yanında corsa çok sönüktür sana göre fark yoktur

bana göre corsa nın yüzü eskimiştir sana göre hala çok iyidir..

böylemi araç mukayesesi yapıcaz yoksa motoruna şanzımanına yürüyenine göremi? sen deseydinki hangisi daha güzel görünüyor? biz 100 sayfa yazar yine biyere bağlayamazdık..

doğru tercih bence de sen git corsa al..

arkdaşım eğer alındıysan kusura bakma lafım sana değil zaten sitem etmedim yanlıs anlaşılmışsam.ben imrendim acıkcası araca benm baktığm color edition dı...aracın lastikleri bile bir başka olmuş açıkcası..benm laf ettiğim şey polo nasıl bu araçtan iyi olur onuda anlamadım?bazıları burda değil tabi polo varken corsa fiestanın lafı bile gecmez diyor şaşırıyorum sadece bu poloda ne warsa :D

arkdaşım eğer alındıysan kusura bakma lafım sana değil zaten sitem etmedim yanlıs anlaşılmışsam.ben imrendim acıkcası araca benm baktığm color edition dı...aracın lastikleri bile bir başka olmuş açıkcası..benm laf ettiğim şey polo nasıl bu araçtan iyi olur onuda anlamadım?bazıları burda değil tabi polo varken corsa fiestanın lafı bile gecmez diyor şaşırıyorum sadece bu poloda ne warsa :D

ben üzerime alınmadım.. fakat

araç karşılaştırırken görünüş şahıs için 1. sırada, topluluk için son sıradadır demeye çalışıyorum..

polo 'da iyi bir araçtır..

unutmayınız ki artık son dönem B segmenti araçlar üretilirken firmalar D veya E segmenti araçlarını üreten kadrodan daha kaliteli mühendis kadroları topluyorlar, artık B segmenti araçların tamamı çoğu konuda donanım performans yakıt ve yoltutuş dahil abilerine kafa tutar seviyeye geldiler

vw gibi bir dünya devi de B segmenti gibi sıfır km 'de en çok satılan araç gamının kötü bir araç olmasını istememiştir.

tabi kullanıcı tercihlerine ve araçların kalitesine göre farklılar olur benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta artık bu farkların daraldığı, küçüldüğüdür.

Geri