1.4 Fiesta Titanium X? , 1.2 Volkwagen Polo ? , 1.4i corsa color edition?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzedr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt ne durumda çağrı?

şimdi biraz inceledim genelde avrupa 'da 7.3 lerde geziyor yakıtlar..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar corsa da nın elektronik cok arızası oluyor mu birde sanırım corsanın motoru baya sessiz diye biliyorum
ayrıca peugeot 308 1.6 102hp vti comfort alsam bu paralara yanlıs yapmış olurmuyum..308 hakkında bilgisi olan war mı?

ya arkadaşlar corsa da nın elektronik cok arızası oluyor mu birde sanırım corsanın motoru baya sessiz diye biliyorum
ayrıca peugeot 308 1.6 102hp vti comfort alsam bu paralara yanlıs yapmış olurmuyum..308 hakkında bilgisi olan war mı?
vti 'lar 120hp olmaslı lazım hocam..

garantili bulursanız hiç bir sorun olmaz benim de pejo'm var 11.000' de şuan sıkıntı yok..

fransızları boykot ediyorum ayrıca parçaları uçuk derecede pahalı pug ve citroenin 3-4 sene sonra her yerinden ses geliyor... forumlarda çok şikayet var fransız araçlarının 3-4 sene sonra dağılması konusunda...

fransızları boykot ediyorum ayrıca parçaları uçuk derecede pahalı pug ve citroenin 3-4 sene sonra her yerinden ses geliyor... forumlarda çok şikayet var fransız araçlarının 3-4 sene sonra dağılması konusunda...

walla hocam politika yapmayı sevmem de fransızlar bizi sevmiyorda almanlar bize bayılıyor mu ?onu da gectim biz birbirimizi sevmiyoruz zaten..buda bir gercek...istemesekte beğenmesekte türk ün en büyük düşmanı yine türk malesef :) gelelim pug 308 sorun cıkarma olayı evet cok önemli cünkü aracı 5 sene minimum kullanıcam için sıkntı yaratabilir diye korkuyorum..
peki corsanın elektronik arıza çıkarma riski var mı ?genelde böyle şeyler cok duyuyorum? birde corsanın motoru sessiz mi çalışıyor?

walla hocam politika yapmayı sevmem de fransızlar bizi sevmiyorda almanlar bize bayılıyor mu ?onu da gectim biz birbirimizi sevmiyoruz zaten..buda bir gercek...istemesekte beğenmesekte türk ün en büyük düşmanı yine türk malesef :) gelelim pug 308 sorun cıkarma olayı evet cok önemli cünkü aracı 5 sene minimum kullanıcam için sıkntı yaratabilir diye korkuyorum..
peki corsanın elektronik arıza çıkarma riski var mı ?genelde böyle şeyler cok duyuyorum? birde corsanın motoru sessiz mi çalışıyor?

nisanda 2011 corsa enjoy 1.3 cdti aldık dayıma ondan öncede şirket çıkması 1.3 cdti corsa c vardı oda bir kere arıza çıkarttı onun sebebide işten anlamayan elektrikçi yüzünden oldu onun haricinde en ufak sorun yaşamadık. bende 4 senelik opel kullanıcısıyım daha önce astra vardı onda sıkıntı yaşamadım o yüzden vectra c aldım ben çok memnunum opelden bakımlarını düzgün yaptırırsanız sıkıntı yaşamazsınız. ama ben diyorumki pejo yerine grande punto alın beyaz cam tavanlı 1.3 dizeli 34 gibi bir rakam :D

abi sana şu kadarını şöylim ben fiat hyundai gibi araç pek istemiyorum suanda da zaten fiestam war abim ...arabaya vericem bedel zaten 28 bin falan 30 olmaz hatta 27-28 bin..bana kalsa 1.2 tsi fabia yada ibiza copa plus alırım fakat onların bu markalar kadar iyi olduğunu düşümüyorum...aracı birkaç sene kullansam neyse ama en az 5 sene kullanıcam için bu 3 markaya bakıyorum..zaten satış olarakta en cok fiesta polo corsa satıyor...yalnız son bişey daha bu yeni 1.4 corsanın motoru sessiz mi çalısıyor..çümkü bende eski kasa var eski corsalar fiesta ya göre daha sessiz geldi motor sesi olarak

vti yakıt olarak ekonomiktir bildiğim kadarı ile de 2+2 yıl garanti uzatılabiliyor..

ben her zaman B segmenti taraftarıyımdır.. ama karşılaştırma yaparken de C ile B 'yi ayırmak gerekir..

dizelde bile çok ses yok corsanın benzinli daha sessizdir 130 üstüne çıkınca biraz ses alıyor özellikle lastik sesi. çalıştığım yerde yazın bir arkadaş 1.6 tdi almıştı oda lastik sesinden rahatsızdı yüksek hızlarda ses alıyor diyordu. fiesta için birşey diyemiyecem zaten almıyacağım bir araç olduğu için kendileri :D

Geri