yakıt ne durumda çağrı?
şimdi biraz inceledim genelde avrupa 'da 7.3 lerde geziyor yakıtlar..
şimdi biraz inceledim genelde avrupa 'da 7.3 lerde geziyor yakıtlar..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vti 'lar 120hp olmaslı lazım hocam..ya arkadaşlar corsa da nın elektronik cok arızası oluyor mu birde sanırım corsanın motoru baya sessiz diye biliyorum
ayrıca peugeot 308 1.6 102hp vti comfort alsam bu paralara yanlıs yapmış olurmuyum..308 hakkında bilgisi olan war mı?
fransızları boykot ediyorum ayrıca parçaları uçuk derecede pahalı pug ve citroenin 3-4 sene sonra her yerinden ses geliyor... forumlarda çok şikayet var fransız araçlarının 3-4 sene sonra dağılması konusunda...
walla hocam politika yapmayı sevmem de fransızlar bizi sevmiyorda almanlar bize bayılıyor mu ?onu da gectim biz birbirimizi sevmiyoruz zaten..buda bir gercek...istemesekte beğenmesekte türk ün en büyük düşmanı yine türk malesef gelelim pug 308 sorun cıkarma olayı evet cok önemli cünkü aracı 5 sene minimum kullanıcam için sıkntı yaratabilir diye korkuyorum..
peki corsanın elektronik arıza çıkarma riski var mı ?genelde böyle şeyler cok duyuyorum? birde corsanın motoru sessiz mi çalışıyor?