- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.4 TURBO LPG UYUMU
Aracımi bende çok seviyorum ama maalesef ıstanbul trafiğinde gözüm İbrede ve yol bilgisayarında olduğundan keyif alamıyorum hep bir huzursuzluk
22-23 kurus görsem arabaya kaset takarm bn gaza bastkca az geldi bi daha bas koçum diye bağırsn
mtaner link' Alıntı:Lpg kullanan arkadaşlardan henüz bir problem duymadık, değişik markaların kitlerini kullanmakla birlikte ağırlıklı olarak landirenzo markasının daha çok kullanıldığı açık. Milyoncubaba nickli arkadaşımız şehir içi yakıt verilerini aktarmıştı. Sanırım kendisi BRC marka kullanıyordu. Km başına 22 il 23 kuruş gibi bir tüketimi vardı. Öok muazzam ve imrenilecek değerler bu araç için.
Lpg biraz tercih meselesi bence. şahsen aracıma bineceğim zaman yakıt parasını düşünmediğim sürece taktırmam.( şu an çok km yapmıyorum) Ama gün gelir de aracım yakacağı benzinden dolayı kapının önünde yatmaya başlarsa ben de lpg dönüşümünü düşünmeye başlarım. Öünkü aracımı çok seviyorum ve gerçekten kullanırken büyük keyif alıyorum.
Aracımi bende çok seviyorum ama maalesef ıstanbul trafiğinde gözüm İbrede ve yol bilgisayarında olduğundan keyif alamıyorum hep bir huzursuzluk
22-23 kurus görsem arabaya kaset takarm bn gaza bastkca az geldi bi daha bas koçum diye bağırsn