1.4 Turboya Yay Ve 2. Ekzoz....

Ynt: 1.4 Turboya Yay Ve 2. Ekzoz....

özellikle egzoz çok şık durmus. sizin dizel aracı bakırköyde emniyetin orda görmüştum ondada cift egzoz vardı güzel duruyor gerçekten 045thumbsup yaylarında 18lik bi jantla daha güzel duracağını düşünüyorum..tercihen sn.togi'nin kinden  :)

Eksoz kaç TL gökhan arkadaşım?

biraz fazla alçalmış gibi ama gene de güzel. markası ne diye sormuştum, gene sorayım? bir de neden inatla şu egzozu alttan çekmiyorsun? her seferinde aynı şeyi istiyoruz bi alttan resim koymadın  çekiççç arabanın altını çekmek ayıp mı yoksa  005hihih

herkese teşekkürler... yayların çok düşürdüğünü düşünen var mı pekİ? sanki araba lastiklerin üstüne oturmuş gibi oldu da, ya da benim gözüm alışmadığı için mi anlamadım?

hllb link' Alıntı:
biraz fazla alçalmış gibi ama gene de güzel. markası ne diye sormuştum, gene sorayım? bir de neden inatla şu egzozu alttan çekmiyorsun? her seferinde aynı şeyi istiyoruz bi alttan resim koymadın  çekiççç arabanın altını çekmek ayıp mı yoksa  005hihih

abi yaylar kw marka.. bu arada alttan olan fotoyu unutuyorum ama çekicem söz verdim:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
herkese teşekkürler... yayların çok düşürdüğünü düşünen var mı pekİ? sanki araba lastiklerin üstüne oturmuş gibi oldu da, ya da benim gözüm alışmadığı için mi anlamadım?
egzoza laf yok ama sanki yay cok alcaltmis gbi geldi bana fotodan bana da lastige netdryse oturmus gibi geldi ama gercekte nasil bilmem

astraowner link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1615.msg34794#msg34794 date=1306786100]
egzoza laf yok ama sanki yay cok alcaltmis gbi geldi bana fotodan bana da lastige netdryse oturmus gibi geldi ama gercekte nasil bilmem
[/quote]

bencede çok oturdu ya:S sanırım daha hafif bir astra j için olan yay bu eğer 3 cm olduğundan eminsek? değilsede bu 3 cm değil... neticede benim çok içime sinmedi çok oturdu bu ya:(

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=astraowner link=topic=1615.msg34797#msg34797 date=1306787110]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1615.msg34794#msg34794 date=1306786100]
[/quote]

bencede çok oturdu ya:S sanırım daha hafif bir astra j için olan yay bu eğer 3 cm olduğundan eminsek? değilsede bu 3 cm değil... neticede benim çok içime sinmedi çok oturdu bu ya:(
[/quote]
lastik sürtmezse ve altı vurmazsa görüntü güzel. eibach alalım dedim sana ama bekleyemedin :P bi süre kullan bence sorun yaşarsan sökersin.

Bu lastiklerin yanaklari 50 45 e dusursen nasil dururki acaba bide oyle gormek lazim.....? Tabi ben pek anlamam oyle bi imkan varsa. Ayrica egsoz sahanede lastikler biraz icte kaldigindan araba biraz ayaklarini toplayan kaplumbag misali duruyor. Ufak bi spacer ise yarar gibi?

salihcaglayan link' Alıntı:
Bu lastiklerin yanaklari 50 45 e dusursen nasil dururki acaba bide oyle gormek lazim.....? Tabi ben pek anlamam oyle bi imkan varsa. Ayrica egsoz sahanede lastikler biraz icte kaldigindan araba biraz ayaklarini toplayan kaplumbag misali duruyor. Ufak bi spacer ise yarar gibi?
lastiğin yanaklarını inceltirse yuvarlanma bilmemnesi düşer, gerçek hız ve görünen hız arasında fark olur. ayrıca çok dar yanak lastik çabuk yarılır. spacer zevk işi ama bana taksici işi gibi geliyor :) tabi bu benim düşüncem.

Geri