1.4 Turboya Yay Ve 2. Ekzoz....

Ynt: 1.4 Turboya Yay Ve 2. Ekzoz....

diagnotics link' Alıntı:
bu foruma üye olan bir arkadaşın aracında eibach 3.5 luk yay vardı ve araç gayet güzel alçalmıştı.. arkadaş çok memnundu yaydan.. konfordan da öyle çok fazla kayıp olmamış.. ben de sonra bu yayı taktırabilirim..
eibachın şu an türkiyede sadece 1.6 115hp için olanı var. turbo için olan ne yazık ki hala yok. satıcılara sorarsan hepsi uyar diyorlar :P ama değil. öyle olsa her model için farklı yay üretmezlerdi.

hmm onu bilmiyordum.. ama dediğiniz de mantıklı.. gördüğüm araba dizeldi ama onun içinde özel yay yok ozman..

diagnotics link' Alıntı:
hmm onu bilmiyordum.. ama dediğiniz de mantıklı.. gördüğüm araba dizeldi ama onun içinde özel yay yok ozman..
dizel için durumu bilmiyorum
eibachın sitesi; http://performance-suspension.eibach.de/cms/products_guide  sol tarafta PRODUKTLINIE yazan yerden aracı seçim parça numarasını görüyorsunuz.
türkiye satıcısı; http://www.dp-tuning.com/news4/distributorluklerimiz  şu da opel sayfası http://www.dp-tuning.com/Helezon-Spor-Yaylar/OPEL/129

şimdi baktım 1.3 cdti için E10-65-020-02-22 seri numaralı ürünü gösteriyor.. tr de ise E10-65-020-01-22 var.. aradaki farkı bilmiyorum ama..

diagnotics link' Alıntı:
şimdi baktım 1.3 cdti için E10-65-020-02-22 seri numaralı ürünü gösteriyor.. tr de ise E10-65-020-01-22 var.. aradaki farkı bilmiyorum ama..
hmm ben dizele bakmadığım için bilmiyordum meğer 1.4t ve 1.6t ile aynıymış, turbolar da E10-65-020-02-22..  diğer E10-65-020-01-22  olan 1.4 ve 1.6 atmosferik motorlar için. onların da arkalar aynı aslında ama önler farklı çünkü ön aksa binen ağırlık farklı.

Arkadaşlar yaylar 550 tlydi fakat şimdi servisten geldim ve söktürdüm... aslında kesinlikle vuruntu ve aşırı sertlik yapmadı ama çok alçalttığı için ben söktürmeyi tercih ettim...
Ekzoz ise 380 tl ye yapıldı... Bütün işlemleri Opel Odak Topkapı bayisinde yaptırdım...

Ekzozların alttan fotolarını ekledim 1. sayfada mevcut.

eline sağlık  thnxx yaylar ucuz da değilmiş yaw, eibach fiyatına hatta belki daha pahalı imiş.

hllb link' Alıntı:
eline sağlık  thnxx yaylar ucuz da değilmiş yaw, eibach fiyatına hatta belki daha pahalı imiş.

Fiyat pek araştırmamıştım abi ama gerçekten konforlu bir yaydı...

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=1615.msg35007#msg35007 date=1306861157]

[/quote]
keşke biraz kullansaydın. daha kısa bir yay bulursan takacak mısın? yoksa tamamen vazgeçtin mi?

hllb link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1615.msg35008#msg35008 date=1306861425]
[quote author=hllb link=topic=1615.msg35007#msg35007 date=1306861157]

[/quote]
keşke biraz kullansaydın. daha kısa bir yay bulursan takacak mısın? yoksa tamamen vazgeçtin mi?
[/quote]

valla kafama göre bişey bulursam olabilir ama şu aralar vazgeçtim gibi..

Geri