1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Evet anca ayda 600 km yol yapıyorum dolayısıyla benzine devam

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Evet anca ayda 600 km yol yapıyorum dolayısıyla benzine devam

ne kadar kullanmayi düşünüyorsun bu araci ?

milyoncubaba link' Alıntı:
ne kadar kullanmayi düşünüyorsun bu araci ?
zamanla ne olur bilmem ama niyetim bir beş sene en az kullanmak.

harunhoca link' Alıntı:
zamanla ne olur bilmem ama niyetim bir beş sene en az kullanmak.

bence uzun bir süre neden dersen 2015 sonu diyorlar yeni kasa için ve nasıl bir şey gelcek tam olarak bilmiyoruz j kasa bundan önceki kasayı resmen tarihe gömdü.

bence uzun bir süre neden dersen 2015 sonu diyorlar yeni kasa için ve nasıl bir şey gelcek tam olarak bilmiyoruz j kasa bundan önceki kasayı resmen tarihe gömdü.
bundan sonraki kasa j yi gömemez diye düşünüyorum makyaj ile devam eder yoluna... 1.3 j ler çok düşecektir aynı şekilde bizim 1.6 benzinlilerde....

2015 sonu diyorlar yeni kasa için ve nasıl bir şey gelcek tam olarak bilmiyoruz j kasa bundan önceki kasayı resmen tarihe gömdü.

haklısın gerçekten de çok iyi bir hamle ile c segmentinde ilk 3 arasında yerini aldı diyebiliriz astra j için. h kasa dan sonra adeta bir devrim oldu konsept büyük oranda değişti.. opel in çizgi tasarımcısına da aldımı bilmiyorum bir ödül verilmeli bence :)
aşagıdki linkte kesin olmasa da yeni bilgiler yer alıyor 2015 modeli için. ama ne kadar değişirse değişsin şu an ki güncel modeller de adeta ışık saçıyor..

http://opelgm.blogspot.com.tr/2013/10/opel-astra-2015.html

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

bahto link' Alıntı:
haklısın gerçekten de çok iyi bir hamle ile c segmentinde ilk 3 arasında yerini aldı diyebiliriz astra j için. h kasa dan sonra adeta bir devrim oldu konsept büyük oranda değişti.. opel in çizgi tasarımcısına da aldımı bilmiyorum bir ödül verilmeli bence :)
aşagıdki linkte kesin olmasa da yeni bilgiler yer alıyor 2015 modeli için. ama ne kadar değişirse değişsin şu an ki güncel modeller de adeta ışık saçıyor..

http://opelgm.blogspot.com.tr/2013/10/opel-astra-2015.html

Evet bahsettigim kasada buydu açıkçası içini bilmiyorum ama dışında Audi havası var sanki

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Evet bahsettigim kasada buydu açıkçası içini bilmiyorum ama dışında Audi havası var sanki

aynen özellkle farlar ın keskinliği baya bi andırıyor

Benim aracımı kimse bir yere gömemez  kahka536, gömerse kazar oradan çıkarır yine binerim steeringwheel( bu arada benzine devam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri