- Konuyu Başlatan
Ynt:
Hahaha bu konu her telden çalıyor maşallah )
Hahaha bu konu her telden çalıyor maşallah )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Budur okkkwave61 link' Alıntı:bu benzin indiriminden sonra artık lpg alınmaz takılmaz 2 kuruşla coşarız m34444
spider link' Alıntı:arkadaslar mrb lar aranıza yenı katıldım ve opel astra 1.4 140 manuel araç aldım arc daha 500 km de ve tup taktırmaya karar verdım yorum yapan arkadslardan landilorenza evo kit + manuel yaglamamı yoksa Omegas Plus + elktronik yaglamamı tavsıye ederler ıkısınde fıyatı 2.100 ile 2.400 tl arasında degısıyor tskler
spider link' Alıntı:arkadaslar mrb lar aranıza yenı katıldım ve opel astra 1.4 140 manuel araç aldım arc daha 500 km de ve tup taktırmaya karar verdım yorum yapan arkadslardan landilorenza evo kit + manuel yaglamamı yoksa Omegas Plus + elktronik yaglamamı tavsıye ederler ıkısınde fıyatı 2.100 ile 2.400 tl arasında degısıyor tskler
wave61 link' Alıntı:bu nasıl bir foruma giriştir adınız sanınız nedir tanışma bölümünden bir giriş yapınız aracınızı orada tanıtıp sonra ilgili başlıklar altından önerilerinizi paylaşınız lütfen. Ayrıca bir öneri lpg yerine benzin deponuzu büyütmeyi düşününüz psikolojik oalrak rahatlatır depo ile 1000+ km ler.....iyi forumlar
Bende bunu anlamış değilim.Benim aradığım bütün landirenzo bayileri 3binden aşağı ağızlarını açmıyolar battle_Teroristemilyoncubaba link' Alıntı:Hosgeldin kardeşim tam yerine geldin sen diğer benzinci arkadaslara bakma bende landrenzo ve brc arasinda mekik dokuyorum ama brc ye yakinim neden dersen landrenzo garanti vermiyor 10bin km ustune. Senin o sansin olabilir. Omegas hakkında hic bilgim yok. Aldığın bilgiyi ve servisi bizimle paylasirsan mutlu olurum. Farklı bir seçenek olur bizim için.