1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

MuratS link' Alıntı:
Jason Statham Taşıyıcı Filmini anladım hocam umarım onu demek istemişsindir  011zaa

Araç biraz km yapsın birazda motoru açılsın diye bu kadar yol gittim yoksa ayda 2bin KM yapsam tabiki dizel tercih ederdim. Ayda Bin Km yi geçmem bile normalde.. Benzine devamm general_Dancing
Evet aynı filmden bahsediyoruz taşıyıcıydı filmin adı. Bir an ayda 2 bin km. deyince noluyoruz dedim. Benzine devam diyorsun... kararın için tebrik ediyor, başarı ve sabrının devamını diliyorum.  special_Yeah

harunhoca link' Alıntı:
Evet aynı filmden bahsediyoruz taşıyıcıydı filmin adı. Bir an ayda 2 bin km. deyince noluyoruz dedim. Benzine devam diyorsun... kararın için tebrik ediyor, başarı ve sabrının devamını diliyorum.  special_Yeah

benzin ailesine hoş geldiniz diyorum  welllcommee

wave61 link' Alıntı:
benzin ailesine hoş geldiniz diyorum  welllcommee
Milyoncukardes kendi açtığı konuya sahip cikmadigina göre ikimizin dayanışmasindan korkmus olmalı.  ևok mu üzerine gittik acaba? Muhtemelen o da verdiği karardan pişman ama yapacak bir şey yok.  kahka536

harunhoca link' Alıntı:
Ben aracı alalı 4 ay oldu suan 7 bin kusur km de galiba. Dizele gerek yok çok km yapmam zaten diyosun basta ama olmuyor iste evdeki hesap carsiya uymuyor . Ha bu arada benzine devammm :)

Scrapercar link' Alıntı:
Ben aracı alalı 4 ay oldu suan 7 bin kusur km de galiba. Dizele gerek yok çok km yapmam zaten diyosun basta ama olmuyor iste evdeki hesap carsiya uymuyor . Ha bu arada benzine devammm :)
4 ayda 7 bin km. çok, sana acil LPG lazım  okkk... Ve bu işin duayeni milyoncubaba  kahka536. Ancak sonra  walll olursa sorumlusu ben değilim. Ama pardon benzine devam demişsin. O zaman sorumluluk alıyorum, benzine para yetiştiremezsen sorumlusu benim, IBANının yaz sana aralıklarla para yollayayım  kahka536...

harunhoca link' Alıntı:
Milyoncukardes kendi açtığı konuya sahip cikmadigina göre ikimizin dayanışmasindan korkmus olmalı.  ևok mu üzerine gittik acaba? Muhtemelen o da verdiği karardan pişman ama yapacak bir şey yok.   kahka536

ben konumun arkasındayım :) siz burada yazarken ben yol yapıyorum istanbul boğazında ve depo hala bitmedi :D  dancee

Evet geçen p.tesi boğazda eşimle beraber bir tur attık etilerden arnavutköye inip oradan sahil boyunca devam edip hacıosmandan çıktık, son derece güzel ve keyifli bir seyahatti.  14alkiss

harunhoca link' Alıntı:
Evet geçen p.tesi boğazda eşimle beraber bir tur attık etilerden arnavutköye inip oradan sahil boyunca devam edip hacıosmandan çıktık, son derece güzel ve keyifli bir seyahatti.  14alkiss

boğazı gören masum bronz kahve Astra :)  okkk

ben sürekli oralardayım artık karşılaşırız dicem ammaaaaa  023hm :D benzin çok yakar oraya kadar  steeringwheel

milyoncubaba link' Alıntı:
boğazı gören masum bronz kahve Astra :)  okkk

ben sürekli oralardayım artık karşılaşırız dicem ammaaaaa  023hm :D benzin çok yakar oraya kadar  steeringwheel
Bronz kahve astraya benzinler feda olsun, en iyilerini hak ediyor  dancee. Bazı arkadaşlar araçlarından benzini esirgese de bence değer  m34444

harunhoca link' Alıntı:
Bronz kahve astraya benzinler feda olsun, en iyilerini hak ediyor  dancee. Bazı arkadaşlar araçlarından benzini esirgese de bence değer  m34444

senin kadar az kullanacağımı bilsem bu kadar pahalı bir araba almazdım :)) benzine devam demen çok doğal zaten :)

Geri