1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

albertxx link' Alıntı:
Bende lpgye güvenmiyorum sıkıntı çıkarıyor ancak bu kadar aşırı yakıcak araba içinde gerekiyor.100 km de 9.24 litre maşallah nerdeyse 10litre olmuş.Bu değerler çok uçuk.Yazık bence o kadar paraya 100km gidicem 50 lira vericem km başı 2 lira :D Taksi kmde 2.5-3 lira arası atıyor zaten :)
KM başı 2 TL derken ? Nasıl bir hesap bu  questionnn  032questn

albertxx link' Alıntı:
Bende lpgye güvenmiyorum sıkıntı çıkarıyor ancak bu kadar aşırı yakıcak araba içinde gerekiyor.100 km de 9.24 litre maşallah nerdeyse 10litre olmuş.Bu değerler çok uçuk.Yazık bence o kadar paraya 100km gidicem 50 lira vericem km başı 2 lira :D Taksi kmde 2.5-3 lira arası atıyor zaten :)

Berat gozden kacirdin sanirim LPG ile 100km de 10lt yaksa 25TL yakar, bence cok iyi degerler

Matematik :D 100km gidince 10litre yakıt yakıyor iseniz 5lira dan 50 lira yakmış oluyorsunuz.Yani 100km de 50lira ise 1km de x liradır oran orantı :D Yanlış mı oldu :D Yok ben benzin diyom abi :) Lpg değil

albertxx link' Alıntı:
Matematik :D 100km gidince 10litre yakıt yakıyor iseniz 5lira dan 50 lira yakmış oluyorsunuz.Yani 100km de 50lira ise 1km de x liradır oran orantı :D Yanlış mı oldu :D Yok ben benzin diyom abi :) Lpg değil

Milyoncubaba LPG tuketimini paylasti resimlerde, ilk deposu bitti :)

albertxx link' Alıntı:
o hesaba göre km.de 50 kuruş yapar sanırım 2 tl yapmaz.

Tamam abide şimdi bu a/s yi sıkıştırınca 10 litre filan yakıyor ondan dedim ben.Normal kullanımda bile 7 8 gibi yakıyor yine çok yüksek.Ama milyoncu babanın gayet ideal lpg olarak.Tabi %15de benzin yakmış onuda katmak gerekiyor.

Doğru :D Oran orantıyı yanlış kurdum :D  Bende diyorum niye hala matematikten geçemiyorum :) Mühendis olcam hala oran orantı bilmiyorum :D

Ben kendim hesapladım 55lt 1300km 18,7 kuruş :D

albertxx link' Alıntı:
Tamam abide şimdi bu a/s yi sıkıştırınca 10 litre filan yakıyor ondan dedim ben.Normal kullanımda bile 7 8 gibi yakıyor yine çok yüksek.Ama milyoncu babanın gayet ideal lpg olarak.Tabi %15de benzin yakmış onuda katmak gerekiyor.

Doğru :D Oran orantıyı yanlış kurdum :D  Bende diyorum niye hala matematikten geçemiyorum :) Mühendis olcam hala oran orantı bilmiyorum :D

Ben kendim hesapladım 55lt 1300km 18,7 kuruş :D

Senin bir muhendis adayi olarak matematiginden degilde uyanamadigindan suphelenmistim :)

:) Sınav var abi 1,30 saat sonra kafa orda hesapda yapamıyorum bende diyorum 2 lira fazlaymış :D

albertxx link' Alıntı:
:) Sınav var abi 1,30 saat sonra kafa orda hesapda yapamıyorum bende diyorum 2 lira fazlaymış :D

Ozaman basarilar, umarim sinavin iyi gecer, sen sonkez bir gozden gecir notlari  (yoksa ilk kez m demeliydim :) )

:) Teşekkür ederim abi.Yok gece bakmıştım biraz az öncede baktım zaten teknik ingilizce bölüm ingilizce olunca sıkıntı olmuyor pek ingilizce sınavları ama yinede insan tedirgin oluyor :)

Geri