1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Ah ah milyoncu nolacak senin bu halin ? Bütün ömrün daha az yakma mücadelesiyle geçti, geçiyor ve anladığım kadarıyla da geçecek. sana da yazık be ya. Bırak biraz rölaks ol, yakıt derdini birinci önceliğe almadan aracını kullan, tadını al. Bu ne hırstır böyle, az yaktıracam diye ömrünü heder ettin yaw  :D

aslında ekstra bir şey yapmıyorum bunun için :) sadece standart kullanım şeklimle kullanıyorum o kadar. arabayı yoran biri olmadım hiç.
bu devirde yakıt derdini önceliğe almadan araba kullanan çok az insan var ha öyle derdi olmayanlar zaten astra almıyor :D

OGOKTAS link' Alıntı:
Hocam LPG kullanan arkadaşlara en imrendiğim taraf istasyona gidip fullediklerinde 80 - 90TL'ye çıkmaları, ben fulle deyince 250'den ses veriyor malesef :(
Çok güzel bir noktaya temas ettin haklısın. 100 Tl bile tutmuyor adamın fulleri ve baya bi yol da gidiyorlar ammmmaaa hiç sevinmeyin benzine sonuna kadar(bir gün gelir de üretmeyi bırakıncaya kadar) devam m34444

OGOKTAS link' Alıntı:
Hocam LPG kullanan arkadaşlara en imrendiğim taraf istasyona gidip fullediklerinde 80 - 90TL'ye çıkmaları, ben fulle deyince 250'den ses veriyor malesef :(

ve daha fazla yol gitmekte artısı oluyor işte :)

harunhoca link' Alıntı:
Çok güzel bir noktaya temas ettin haklısın. 100 Tl bile tutmuyor adamın fulleri ve baya bi yol da gidiyorlar ammmmaaa hiç sevinmeyin benzine sonuna kadar(bir gün gelir de üretmeyi bırakıncaya kadar) devam m34444

peki direk LPG li astra üretilse sadece LPG ile calısan sıfır benzinli. ve benim gibi az yakan. alır mısın ?

milyoncubaba link' Alıntı:
peki direk LPG li astra üretilse sadece LPG ile calısan sıfır benzinli. ve benim gibi az yakan. alır mısın ?

Kardeşim böyle sorular sorup Harun Hocamın kalbini zorlama :)

Olayı şöyle izah edeyim, astra alım aşamasında haliyle civic, corolla, focus, mazda3, jetta gibi emsal araçlara baktım. Hatta maslak çiftkurtlardan civic ile ciddi flört yaşadık. O zaman full elegance benzin & LPG 55.500 tl idi yanılmıyorsam. Civici almadım o fiyata 57 bine LPG siz astra aldım. Var gerisini sen anla. Tabi LPG li diye almamış değilim astranın civicden daha iyi bir araç olduğunu anladığım için almamıştım.Demem o ki sanırım, hatta eminim, kuvvetle muhtemel fabrika çıkışlı da olsa sanırım LPG li astra almazdım. Benzinle aramda yoksa duygusal bir bağ mı oluştu nedir anlamadım.  kahka536

harunhoca link' Alıntı:
Olayı şöyle izah edeyim, astra alım aşamasında haliyle civic, corolla, focus, mazda3, jetta gibi emsal araçlara baktım. Hatta maslak çiftkurtlardan civic ile ciddi flört yaşadık. O zaman full elegance benzin & LPG 55.500 tl idi yanılmıyorsam. Civici almadım o fiyata 57 bine LPG siz astra aldım. Var gerisini sen anla. Tabi LPG li diye almamış değilim astranın civicden daha iyi bir araç olduğunu anladığım için almamıştım.Demem o ki sanırım, hatta eminim, kuvvetle muhtemel fabrika çıkışlı da olsa sanırım LPG li astra almazdım. Benzinle aramda yoksa duygusal bir bağ mı oluştu nedir anlamadım.  kahka536

bak ama sen benim sorumu anlamadın :) yakında sadece lpg ile calısan arabalar çıkacak astrada yaparsa alır mısın diyorum :)

bak ama sen benim sorumu anlamadın :) yakında sadece lpg ile calısan arabalar çıkacak astrada yaparsa alır mısın diyorum :)
Lpg algısı toplumda, dolayısıyla da bende degismesi kolay değil.  Ne zamanki benzin gibi mazot gibi elektrikli araçlar gibi birinci sınıf araç olarak kabul görür ve araç üreticileri güvenlik garantisi verir ve lpg biraz pahalanirsa  011zaa dusunebilirim. Benzine devam....

Daha önce bir çok kez söyledim bir kez daha söyleyeceğim; [size=10pt][size=10pt]"EĞER TEK KRİTER ARACI DAHA EKONOMİK KULLANMAK OLSAYDI LPG NİN BENZİNE GÖRE DAHA EKONOMİK BİR YAKIT OLDUĞU TARTIŞILMAZ"[/size][/size] Ancak olay sadece yakıt tüketimi değil sevgili kardeşim, benim seni anlamakta zorlandığım gibi maalesef sen de beni anlamıyorsun milyoncukardeşim. [size=10pt]OLAY SADECE EKONOMİ OLMAMALI[/size]

Geri