"2.ele çıktığında 2nizin aracı milyoncubabanın ki daha çabuk satılıcak.Lpg nedeniyle böyle büyük +sı var." Güzel kardeşim kaçırdığın nokta işte tam da burası. Senin bu teorin neye benziyor biliyor musun, koltuklar zedelenmesin zarar görmesin diye koltuk kılıfı alıp yan airbagleri kapatarak sözde koltukları korumaya çalışmaya benziyor. Benden sonra aracı kullanacak kişiyi mi önce düşüneceğim yoksa ailemi mi? Aracı kaç günde satacağımın mı derdine düşmem gerekir yoksa kapalı garaja girememeyi, idoya binememeyi,2.sınıf araç muamelesi görmeyi mi? Varsın üç gün sonra satılsın, varsın üç kuruş aşağı olsun, önemli olan ailemin güvenli bir araçta seyahat ediyor olduğunu bilmek, 2.sınıf araç muamelesi görmemesi, imajın zedelenmemesi emin ol çok daha önemli. Zannetmeyin ki senin tuzun kuru bol bol benzin paran var onun için böyle konuşuyorum. Emin olun ki en az sizin kadar zor o parayı bir araya getiriyorum ve yakıt konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ama tek kaygım ve birinci önceliğim araç kullanırken km. de kaç kuruş yaktığım hiç bir zaman olmadı, olmayacak. Sevgiler milyoncuya ve onun gibi düşünenlere, benzinler benim aracın deposuna... m34444