Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.
biz de bilmek istiyoruz :
biz de bilmek istiyoruz :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettigim konu ise Sen aciklamani yaptin ve kesinlikle senin yanidayim, yasadigin duygulari cok iyi anliyorum, nacizane tavsiyem bence cok fazla kafana takma ve senin keyfini kaciran insanlarla diyolaga girme. LPG ile ilgili guzel haberlerini bekliyoruz. Sen ihmal edersen forumu Harun Hocam kime takilirmilyoncubaba link' Alıntı:şu son muhabbetten sonra forumdan soğudum aslında eskisi kadar girmiyorum
OGOKTAS link' Alıntı:Tahmin ettigim konu ise Sen aciklamani yaptin ve kesinlikle senin yanidayim, yasadigin duygulari cok iyi anliyorum, nacizane tavsiyem bence cok fazla kafana takma ve senin keyfini kaciran insanlarla diyolaga girme. LPG ile ilgili guzel haberlerini bekliyoruz. Sen ihmal edersen forumu Harun Hocam kime takilir
milyoncubaba link' Alıntı:eyvallah kardeşim saolasın desteğin için çok teşekkür ederim. niyetim tecrübelerimi paylaşmak daima öneride bulunmak olumlu olumsuz herseyi paylasıyorumki herkes herseyi net sekilde görsün öyle karar versin ben LPG taktım diye yancı olamam bir sorun yasıyorsam söylerim ki başka kimse yaşamasın bunu. benim için önemli olan budur.
bu arada 2. depoda hedefim 350 km 75 tl ile bakalım olcak mı
olur inşallah da o zaman 21 kuruşa tekabül ediyor. Biz burada 46 kuruş yakarken boğazından geçecek mi o LPG.... evinize ateşler..... general_Pray... ocağınıza meşaleler... general_Pray .... kıyar mıyım kardeşime... helal olsun iyi günlerde kullan ama var ya son damlasına kadar benzine devam en oktanlısından...milyoncubaba link' Alıntı:eyvallah kardeşim saolasın desteğin için çok teşekkür ederim. niyetim tecrübelerimi paylaşmak daima öneride bulunmak olumlu olumsuz herseyi paylasıyorumki herkes herseyi net sekilde görsün öyle karar versin ben LPG taktım diye yancı olamam bir sorun yasıyorsam söylerim ki başka kimse yaşamasın bunu. benim için önemli olan budur.
milyoncubaba link' Alıntı:eyvallah kardeşim saolasın desteğin için çok teşekkür ederim. niyetim tecrübelerimi paylaşmak daima öneride bulunmak olumlu olumsuz herseyi paylasıyorumki herkes herseyi net sekilde görsün öyle karar versin ben LPG taktım diye yancı olamam bir sorun yasıyorsam söylerim ki başka kimse yaşamasın bunu. benim için önemli olan budur.
10-12 bin km gibi, 12 bin + 1 km olmaz, neyleyeyim LPG yi, dizeli, hibriti, kibriti kahka536MuratS link' Alıntı:75 TL ile yaklaşık 200Km gidebiliyorum ama çoğunluğu uzun yol.. şehir içi 150km anca giderim heralde...
Ayrıca bende herşeyin düzgün montaj kaliteli işçilik ten geçtiğini düşünüyorum... Yılda 20bin KM yapsam hiç düşünmeden LPG takardım açıkcası... 10bin i geçmiyorum 005hihih
OGOKTAS link' Alıntı:Ben de Haziran gibi LPG düşündüğüm için çok yakından takip ediyorum yorumlarını, bu arada 2. depo hedefin tutarsa 215kuruş/Km oluyor, başarırsan efsane olur
Ah ah milyoncu nolacak senin bu halin ? Bütün ömrün daha az yakma mücadelesiyle geçti, geçiyor ve anladığım kadarıyla da geçecek. sana da yazık be ya. Bırak biraz rölaks ol, yakıt derdini birinci önceliğe almadan aracını kullan, tadını al. Bu ne hırstır böyle, az yaktıracam diye ömrünü heder ettin yawmilyoncubaba link' Alıntı:bakalım hedefimde o var 0,23 ve altı ortalama hedefliyorum bu sefer çok trafikte kalmama rağmen iyi yol yaptım sayılır
harunhoca link' Alıntı:Ah ah milyoncu nolacak senin bu halin ? Bütün ömrün daha az yakma mücadelesiyle geçti, geçiyor ve anladığım kadarıyla da geçecek. sana da yazık be ya. Bırak biraz rölaks ol, yakıt derdini birinci önceliğe almadan aracını kullan, tadını al. Bu ne hırstır böyle, az yaktıracam diye ömrünü heder ettin yaw