1.4T motorlarda shift uyarısı var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.4T motorlarda shift uyarısı var mı?

Kapı içi kırmızı ledlerden. Kapı tutma yerinde...

0.jpg

vehicle_dynamics link' Alıntı:
[quote author=bahadirusta link=topic=506.msg6308#msg6308 date=1297689161]
Benim 2011 aracımda el freni düğmesi metal çerçeve ile çevrili.
[/quote]
hüsnü bey cevaplamış led ışıkları fakat o metal çerçevede bizde yok işte..

Murat.Dursun link' Alıntı:
Bu opel adamı deli eder. 2010 - 2011 tamamen donanım ekle çıkar , tüm arabalar karman çorban oldu.
2010'larda Vites uyarısı yok , 2011'lerde hava kalite sensörü ve kapı ambians ışıkları vs vs vs...

Opel ailesi, 1837 yılında Sn. Opel doğduğunda adam olsun diye adını "Adam" koymuş :)

Sn. drwaverunner vitesin altında aydınlatma var fakat kapılarda yok değil mi?eğer öyleyse kötü olmuş bunu bilmiyordum.

satılık 2011 araçların hiçbirisinde küllük olmadığınıda fark ettim artık oda standart gelmiyor sanırım?

ohoo bu nasıl işmiş ya bizde cosmo aldık diye seviniyoruz, tamam çok önemli şeyler değilde yinede kapı aydınlatması falan göze hoş gelen şeyler..

esadsari link' Alıntı:
Sn. drwaverunner vitesin altında aydınlatma var fakat kapılarda yok değil mi?eğer öyleyse kötü olmuş bunu bilmiyordum.

Sn. Esadsari,

Aynen dediğiniz gibi. Vites kolu etrafındaki U aydınlatmada bir değişiklik yok. Sadece kapı içi ledler kaldırılmış. Ama bu ledleri de sonradan Sn. Gökhan_55 gibi serviste taktırmak da mümkün.

Kapı içi kırmızı ledlerin gece araca kattığı görsellik gerçekten çok güzel.

Sn. drwaverunner
Bende kesinlike taktırırım diye düşünüyorum tabi önce bir hakan beyle görüşmek lazım maliyeti vs olarak. yada biraz çirkeflikmi yapsam diyorum aracın özellik listesinde standart olarak gösteripte olmamasının benim problemim olmadığını onların takması gerektiğini falan söyleyip yırtınsam yerler mi acaba :)

Kaybedecek birşey yok. Denemekte fayda var :)

Bu opel bayiilerine herşey müstehak araba alırken yolabildiğiniz kadar yolun adamları :)

Geri