1.4T Subap Yakma

arıza kodu göstermedi hocam araç yapıldı şu an kullanımda bir sorun görmedim hayırlısı diyelim.
Araçta kaydı vardır usta silmediyse neskarda orjinal cihazla baktırın silinmediyse içinde kalıyor kod. Yağına dikkat edin bin km yapıp yağı tekrar değiştirin ve kullanırken ses var mı diye dinleyin aracı normal dışında ısınınca ses var mı diye yoksa yağı değiştir devam edersiniz sadece hayırlı olsun

Basincin sifir cikmasi imkansiz gibi birsey subap yakan araclarda basinc dusuk cikar sifir cikmasi demek subap kanalinin bos olmasi demek gibi bisey hele o km de. Testi baska ustaya tekrar yaptirin. Test cihazini yuvada tam skmamis olabilir

Sıfır çıktı lafın gelişiydi abi o konuda sıkıntı yok
Basincin sifir cikmasi imkansiz gibi birsey subap yakan araclarda basinc dusuk cikar sifir cikmasi demek subap kanalinin bos olmasi demek gibi bisey hele o km de. Testi baska ustaya tekrar yaptirin. Test cihazini yuvada tam skmamis olabilir

Ben yaşamıştım hocam bu olayı cidden sıfır verdi kompresyon makinesi, gözüme inanamadım yetkili servise götürdüm orda da gözümün önünde test yapıldı aynı sonuç çıktı.. Sanırım on binde bir ihtimal bende oldu :D

• Beğen
Tepkiler: metehanveda
Kaskosunu yaptırdım kafam rahat artık 😀😀

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Böyle durumlarda çekici hizmeti çok iyi oluyor hele ki benim gibi en yakın yetkili servise 60 km uzaktaysanız :)
60 km mi 400 km çektirdim 🥲🥲

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
Geri