1.6 115 active select astram ilk kez bu sabah ZOR ÇALIŞTI!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reshat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 active select astram ilk kez bu sabah ZOR ÇALIŞTI!

Benimki P'den çıkartınca kilitleniyor, daha da açılmıyor bir daha, en çılgın yazılım bende. Tekrar P'ye getir, D'ye götür, R'de zıplat, anahtarı çıkar hiç istifini bozmuyor. (:

Sizinki dahada ilginçmiş..
Acaba ayarlardan otomatik kapı açmamı kapalı ?

TOGI link' Alıntı:
Sizinki dahada ilginçmiş..
Acaba ayarlardan otomatik kapı açmamı kapalı ?

Valla benim arabanın ne ayarı varsa açık. O kadar para verdim bütün özelliklerini sömürmeliyim mantığı varda bende. ((:

benim arac hiç otomatik kitlenip açılmıyor !

Benim araba da geçen sabah öksüre tıksıra yataktan kalkan 90lık dedeler gibi zar zor çalıştı. Dedim "Genç hayırdır?" O da "Abicim beni 4 gündür hiç çalıştırmadın artı sabahın körü daha, İzmir ayazında yatıyorum, hava da aha ekranımda gördüğün gibi 3 derece ondan biraz zortladım" demek istedi sanıyorum ama pek birşey anlamadım konuşamadığı için. (: Tekrarı olmadı henüz, dert etmiyorum. (:

Benim astram da bir gün binmeyince ertesi gün çalışırken biraz nazlanıyor.Bir seferde çalışıyor fakat birkaç saniye daha uzun sürüyor.

Hergün binersem böyle birşeyle karşılaşmadım.Benim de akü olabilir mi acaba?

Valla ben yeri geliyor 10 gün marşına basmıyorum canavarın henüz böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Şİmdi bunu söyledim ya 1 hafta içinde benimde başıma gelir :)

Tamkan link' Alıntı:
Valla ben yeri geliyor 10 gün marşına basmıyorum canavarın henüz böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Şİmdi bunu söyledim ya 1 hafta içinde benimde başıma gelir :)

Tolga abi 10 gün marşa basmadığın nasıl oluyor 2. araba mı var abi ?

benimki ticari taksi gibi ben basmasam marşa o yine çalıştırır kendini :D

akü belirli oranda akım çektiği için aracı kullanmasak bile arada sırada çalıştırmakta fayda var
çalıştırmadığımız takdirde aku şarj etmediği için ömrü kısalmaktadır

akü de problem olanlar ayrıca kutup başlarını kontrol etmelerinde fayda var gerçi arabalarımız henüz yeni ama
oksitlenme yapmış da olabilir

esad J link' Alıntı:
[quote author=Tamkan link=topic=2557.msg69638#msg69638 date=1323717757]

Tolga abi 10 gün marşa basmadığın nasıl oluyor 2. araba mı var abi ?

benimki ticari taksi gibi ben basmasam marşa o yine çalıştırır kendini :D
[/quote]

Senin haberin yok demek ki, bende bir tane de 92 Alto var, ben ayda 500 km Astra ile yapıyorsan 3000 km de alto ile yapıyorum, fotoğraflarının linkinide aşağıya yapıştırıvereyim de millet araba görsün :D

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1375.msg29229#msg29229

Geri