1.6 115 artan performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 artan performans

Yüksek devir en basiti aracı daha çok yoracağı için sıkıntı olur diye düşünüyorum malum araca aşırı yükleniyorsunuz ve kesici devreye giriyor kesici girmese motorun gitme ihtimali yüksek o raddeye getiriyorsunuz sürekli kullanmak o şekilde bence sorun yaşatır gibime geliyor .

Sinan abi pazar unutma buluşuyoruz :D

Ama ben bunu sadece uzun rampaları çıkarken yapıyorum ve rampada durup kalkacaksam o zaman bu devirlere çıkıyorum yani dakikalarca bu devirde gidilmiyor neticede düz yolda bunu yapmıyorum misal kesiciye girmek vs.

Sıkıntı yok o zaman sürekli olmadıkça dert olmaz zaten.Ama o rampa gerçekten tehlikeli çıkışı boşverde inerken zaten her sene fix kaza oluyor

Aynen misal bizim araçta 2. vites oranı biraz uzun olduğu için inişte kompresyona bırakmak biraz zor oluyor yani o dik eğim için biraz daha kısa olması lazım bu yüzden freni sık kullanıyoruz

Orda fren kullanmak dert zaten birde benzinli araç çabuk hızlanıyor dizel öyle değil daha hantal hızlanıyor o yüzden daha rahat inebiliyoruz benzinliler ise özellikle gençler uçuyor orda :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
spıterme bı ara sana sormuştım altındakı makına gsxr 600 mu dıye cevap vermedın

Vallahi görmemişimdir kusura bakma gsxr 1000 di canavar cok ozluyorum coookk

spitemre link' Alıntı:
tamam bız senın le aynı kafadayız bende de bır ara gsr 600 vardı harıkıa makınaydı şimdı motorsuzluktan kafayı yıyorum  walll

spitemre link' Alıntı:
özlüyorum derken makına nerde senden uzakta mı

Geri