1.6 115 artan performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 artan performans

spitemre link' Alıntı:
artık ıstanbul buluşmasında muhabbete devam ederız gercı bı ıstanbul buluşması olacamı oda muallakta baksana bu hafta sonu herkez tamam dedı bır allahın kulu gelmedı buluşmaya

wave61 link' Alıntı:
Arkadaşlar araçta çok acayip bir performans artışı var ya da aracıma daha yeni alışıyorum.Bilen bilir İzmit teki santral yokuşunu inanılmaz birı bir eğim var orada o yokuşu ben 100 le çıktım bugün ve son zamanlarda yokuş falan dinlemıyor araba. Devir çevirerek kullanıyorum artık aracı yani 1-2 litre az yaksın diye ugraşmıyorum samimi söylüyorum araç zevk vermeye başladı. 5 bin 6 bin arası vites değişin araç bir süre sonra acayip birşeye dönüyor ;D

aracınızın şuanki kmsi nedir acaba,benim aracım 10000 kmyi devirdi ve performansta bir artış gözlemledim

CALİBRA BG link' Alıntı:
artık ıstanbul buluşmasında muhabbete devam ederız gercı bı ıstanbul buluşması olacamı oda muallakta baksana bu hafta sonu herkez tamam dedı bır allahın kulu gelmedı buluşmaya

Aynen ıyı olur gercekten motorcuya saygım sevgım sonsuz bulusmalar malum kıs gelınce zor olur gıbıme gelıyor ıns tam anlamıyula karar kılınsa cok sıtyrum bende katılmak

Benim aracın da performansı görülür ölçüde arttı.ilk zamanlar araca az yaktırım aman basmayim gaza diyordum.3000 deviri görüdüm an vites atardım.Sonra anladım ki 1.6 motor basmasan da benzini sömürüyor.Bari basayim araçtan zevk alim dedim.su an 10,7 litre.basmayinca 10,3 tü.0,4 litre için zevkimden vazgecmiyorum.

Bu araca deviri verin size canavar olsun.4000den sonra kendini buluyor resmen.ayrıca 1.6 115 in motor sesi de çok güzel gerçekten ben de keyif almaya başladım araçtan

sallierim link' Alıntı:
Benim aracın da performansı görülür ölçüde arttı.ilk zamanlar araca az yaktırım aman basmayim gaza diyordum.3000 deviri görüdüm an vites atardım.Sonra anladım ki 1.6 motor basmasan da benzini sömürüyor.Bari basayim araçtan zevk alim dedim.su an 10,7 litre.basmayinca 10,3 tü.0,4 litre için zevkimden vazgecmiyorum.

Bu araca deviri verin size canavar olsun.4000den sonra kendini buluyor resmen.ayrıca 1.6 115 in motor sesi de çok güzel gerçekten ben de keyif almaya başladım araçtan

Katılıyorum :) LPG de de durum aynı aşırı bir fark olmuyor sakin kullanımda.

Benzinli araba dediğin arada 6500 devir görmeli ki kör, sağır ve topal kalmasın. Ama bu tür çalışmaları babaların yanında yapmamak gerekir, çünkü çoğu zaman yorum "Oğlum sakin ol, motorun kolları çıktı" ya da "Biraz daha basta motor ayrılsın önden koşarak gitsin" olabiliyor. ((:

benim araç 1.6 115hp 2012 model
araçta hissedilir bir perfonmans artışı var arkadaşlar
motoru açıldığı için olduğunu düşünüyorum, Ankara da Cinnah yokuşunu ilk zamanlara kıyasla çok daha iyi tırmanıyor araç, bir de atmosferik aracı devirli kullanmayı da bilmek gerekiyor

aracım 4500 km de henüz hissedilir bir artış görmedim

mmtcopur link' Alıntı:
aracım 4500 km de henüz hissedilir bir artış görmedim
6000 km yi geçtikten sonra hissedersiniz.
Bende ekonomi olsun diye 2500-3000 arası vites atarım ama hiç zevk alınmıyor böyle ara sıra yüksek devir çevirmek gerekiyor yoksa kurumlanma yapar ayrıca aracın karakterini yaratmak bizim elimizde baştan motoru nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor.

ben arabamda kız arkadaşım varken biraz devirli kullanıyorum :).hatta geçen gün arkadaşın birisi araban turbo dimi diye sordu.ne kadar benzin o kadar zevk :D

Geri