1.6 115 artan performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 artan performans

sallierim link' Alıntı:
ben arabamda kız arkadaşım varken biraz devirli kullanıyorum :).hatta geçen gün arkadaşın birisi araban turbo dimi diye sordu.ne kadar benzin o kadar zevk :D

Kız arkadaşın eşin olduktan sonra araban Turbo'dan dizele dönüşür. ((:

Kasım ևınar link' Alıntı:
aracınızın şuanki kmsi nedir acaba,benim aracım 10000 kmyi devirdi ve performansta bir artış gözlemledim

Aracım 5 bin km yaklaşık olarak ama bu performans artışını son zamanlarda fark ediyorum bir de dediğim gibi özellikle rampalarda soldan gitmeye ve yüksek devir çevirtmeye çalışıyorum bahsettiğim rampalar çok ciddi Türkiye de sayılı rampalardan şöyle ki yukarı çıkarken gökyüzünü gördüğünüzü farz edin işte öyle ;D Düz yolda çok zorlamıyorum aracı ama bu artan performans nedeni ile arada zorlamaya başladım şimdi turbo kullananları daha iyi anlıyorum  :D Lpg kullananlarda bu artış ne şekilde hissedilir bilemem ama..

sallierim link' Alıntı:
:D :D :D 520d ye dönüşsün o zaman dogan abi :)

Öyle olaydı dünyada bekar adam kalmazdı. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Kız arkadaşın eşin olduktan sonra araban Turbo'dan dizele dönüşür. ((:
o zaman benimki ters orantı olmuş Doğan :)

ulas79 link' Alıntı:
o zaman benimki ters orantı olmuş Doğan :)

Senin mangalcı kişiliğin tüm dengeleri alt üst etmiştir. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Senin mangalcı kişiliğin tüm dengeleri alt üst etmiştir. ((:
doğru dedin ,o kadar alt üst etmişki tüketim müketim hak getire ,geçen benzincideydim (gerçi hep oradayım malum) adam abi niye fullemiyosun iki güne bir gelip 50 liralık alıyosun dedi bende psikolojime bu iyi geliyo işkenceden hoşlanıyorum dedim :)

ulas79 link' Alıntı:
doğru dedin ,o kadar alt üst etmişki tüketim müketim hak getire ,geçen benzincideydim (gerçi hep oradayım malum) adam abi niye fullemiyosun iki güne bir gelip 50 liralık alıyosun dedi bende psikolojime bu iyi geliyo işkenceden hoşlanıyorum dedim :)

LPG'ye zammı patlatmışlar, yakında benzine de gelir yine, 50 liralık benzini her sabah almaya başlarsın. Sorarsa da spor oluyor dersin. ((:

GNSpower link' Alıntı:
LPG'ye zammı patlatmışlar, yakında benzine de gelir yine, 50 liralık benzini her sabah almaya başlarsın. Sorarsa da spor oluyor dersin. ((:
:D

GNSpower link' Alıntı:

005hihih 005hihih 005hihih :D :D :D

Geri