1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fastex1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

IIfastexII link' Alıntı:
Benmkinde hareket halindeyken yandi ve surekli yaniyor sonmedi hala isik isareti aynen tarif ettiginiz gibi ama isik sonmedi yani aradim taktirdigim yeri motor arizasi normal ama esp isiginn yanmamasi lazim dedi yarin getiron gelirkende ne olur ne olmaz benzinde gelin dedi motor isigo yandiginda bi depoyu bitirin gelin 1000 km yi beklemeyelim dedi esp yide yakonca yarin getirin dedi..

umarım sorun çıkmaz ama ben yarın sabaha kadar söneceğini düşünüyorum benimde ilk yandığında canım çok sıkıldı sönünce önemsemedim şimdi alıştım her yanmaya nasılsa birazdan söner diyorum ama sürekli yanarsa harbiden can sıkıcı bir durum olur allah göstermesin o zaman servislik olurum herhalde.

canciger link' Alıntı:
umarım sorun çıkmaz ama ben yarın sabaha kadar söneceğini düşünüyorum benimde ilk yandığında canım çok sıkıldı sönünce önemsemedim şimdi alıştım her yanmaya nasılsa birazdan söner diyorum ama sürekli yanarsa harbiden can sıkıcı bir durum olur allah göstermesin o zaman servislik olurum herhalde.

valla hic servislik olmayi dusunmrm soktururun kiti koyarim kapilarinjn onune ki bana takarken hic bi sknti olmivagina dair bilgi verildi baqalim ya iyi dusun3lim iyi olsun yarin ola hayrola ....

Merak etmeyin Faruk Sevgili halledecektir. Sizi asla memnuniyetsiz bir şekilde yollamaz.

faruk4143 link' Alıntı:
Merak etmeyin Faruk Sevgili halledecektir. Sizi asla memnuniyetsiz bir şekilde yollamaz.

ole tahmin ediorum faruk beyin mustrri memnuniyetine onem verdigini dusundugum icin bu kadr rahatim ki  haftaya bi tanidigimixa daha orda taktiricaz uyumlu kiti bekliyoruz o yuzden iyi dusunuyorum halleder diyorum bakalim yarin ola hayrola

IIfastexII link' Alıntı:
valla hic servislik olmayi dusunmrm soktururun kiti koyarim kapilarinjn onune ki bana takarken hic bi sknti olmivagina dair bilgi verildi baqalim ya iyi dusun3lim iyi olsun yarin ola hayrola ....
söktürsenizde esp için olan olmuştur çünkü araba benzinle çalışmaya başlıyor ve lpg ye geçmeden esp yanıyor umarım bir çözüm bulunur ben önemli bir şey olacağını düşünmüyorum ama çözümü bulunana kadar can sıkıcı bir olay olarak devam edecektir ama bir lpg ustası bu olayı çözecektir buna yürekten inanıyorum.

canciger link' Alıntı:
söktürsenizde esp için olan olmuştur çünkü araba benzinle çalışmaya başlıyor ve lpg ye geçmeden esp yanıyor umarım bir çözüm bulunur ben önemli bir şey olacağını düşünmüyorum ama çözümü bulunana kadar can sıkıcı bir olay olarak devam edecektir ama bir lpg ustası bu olayı çözecektir buna yürekten inanıyorum.

lpg ye gecm33den degil gectikten sorada g3cmedende yaniyor ki zatn arac lpg y3 cabuk g3ciyor cok kisa zamanda yani isik kafasina gore yanip sonuo ki yarin oraya gidince yanmaz ben deli olurim sora hep ole olurya disciye gidersin agri kesilir misali...

IIfastexII link' Alıntı:
lpg ye gecm33den degil gectikten sorada g3cmedende yaniyor ki zatn arac lpg y3 cabuk g3ciyor cok kisa zamanda yani isik kafasina gore yanip sonuo ki yarin oraya gidince yanmaz ben deli olurim sora hep ole olurya disciye gidersin agri kesilir misali...
emin ol yanmayacaktır işn ilginç tarafı obd cihazında arıza kaydı da görünmüyo. google da opel esp hatası diye arattır bir kaç kişi daha var bizim gibi hiç üzülme yalnız değilsin :)

canciger link' Alıntı:
emin ol yanmayacaktır işn ilginç tarafı obd cihazında arıza kaydı da görünmüyo. google da opel esp hatası diye arattır bir kaç kişi daha var bizim gibi hiç üzülme yalnız değilsin :)

o isik yanarsa surekli ben bu arabayi satarim cunku sogudum mu soguyorum ben digrr araclarimdan biliyorum bakalim hayrlisi yarin ola hayrola faruk beye guveniyorum konustuklarina dayanarak icim biraz rahat....

Hımm...Bu arıza ışıkları falan.Yok ben şimdilik almayayım lpg falan.Haftasonu 380 km yol yaptım.Klima hep açık ve 90'ı hiç geçmedim.Bunun 50 kmsi şehiriçi sayılır.6,7 lt ortalama yakıt tüketimim.Birbuçuk senede 9000 km yol yapmışım.Bir de Eylül'de Adana'ya uçakla gideriz falan.Bana pek gerek yok ya.Arıza meseleniz de inşallah geçici bir sorundur.

IIfastexII link' Alıntı:
o isik yanarsa surekli ben bu arabayi satarim cunku sogudum mu soguyorum ben digrr araclarimdan biliyorum bakalim hayrlisi yarin ola hayrola faruk beye guveniyorum konustuklarina dayanarak icim biraz rahat....

rabbim hayırlısını versin umarım yarın bir çözüm bulunur bende rahatlamış olurum ş.urfa da güvenebileceğim düzgün bir usta yok. dayım araban çok iyi anlar bir çok ustadan da iyi anlar durumu ona anlattım bin gitsin servise de gitme daha kötü ederler dedi o yüzden rahatım sürekli yanmadığı müddetçe bir sorun yok sürekli de yanarsa
çözümü :
yazılım güncellmesi
esp sensör, kablo veya bağlantılarından ve en kötü ihtimal abs beyniyle ilgili abs beyni olmasında diğerleri çok önemli şeyler değil.

Geri