Ynt: 1.6 115 bg brc marka lpg kit ...
umarım sorun çıkmaz ama ben yarın sabaha kadar söneceğini düşünüyorum benimde ilk yandığında canım çok sıkıldı sönünce önemsemedim şimdi alıştım her yanmaya nasılsa birazdan söner diyorum ama sürekli yanarsa harbiden can sıkıcı bir durum olur allah göstermesin o zaman servislik olurum herhalde.
IIfastexII link' Alıntı:Benmkinde hareket halindeyken yandi ve surekli yaniyor sonmedi hala isik isareti aynen tarif ettiginiz gibi ama isik sonmedi yani aradim taktirdigim yeri motor arizasi normal ama esp isiginn yanmamasi lazim dedi yarin getiron gelirkende ne olur ne olmaz benzinde gelin dedi motor isigo yandiginda bi depoyu bitirin gelin 1000 km yi beklemeyelim dedi esp yide yakonca yarin getirin dedi..
umarım sorun çıkmaz ama ben yarın sabaha kadar söneceğini düşünüyorum benimde ilk yandığında canım çok sıkıldı sönünce önemsemedim şimdi alıştım her yanmaya nasılsa birazdan söner diyorum ama sürekli yanarsa harbiden can sıkıcı bir durum olur allah göstermesin o zaman servislik olurum herhalde.