1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fastex1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115 bg brc marka lpg kit ...

sanalbiri link' Alıntı:
Hımm...Bu arıza ışıkları falan.Yok ben şimdilik almayayım lpg falan.Haftasonu 380 km yol yaptım.Klima hep açık ve 90'ı hiç geçmedim.Bunun 50 kmsi şehiriçi sayılır.6,7 lt ortalama yakıt tüketimim.Birbuçuk senede 9000 km yol yapmışım.Bir de Eylül'de Adana'ya uçakla gideriz falan.Bana pek gerek yok ya.Arıza meseleniz de inşallah geçici bir sorundur.

1,5 yılda 9000 km yapıyorsan sakın lpg takma....lpg takmak için yılda en az yılda 12000 km yapmak ve lpg taktığın arabaya en az 3-5 yıl binmelisin yoksa hiçbir anlamı yok sakın bulaşma. ama ben yılda en az 10,000 km binerim arabayıda 5 yıldan önce satmam diyorsan lpg düşünebilirsin.

Pipo tarafinn hortumundan kaynaklo bir durummus deistirildi cihaza baglandi ayarlari yapildi suan isik sondu her 2 side derinceden gebzeye gelene kadr bi sknti yok bakalim ilerleyen zamanda ne olucak ama faruk bey kendisine guveni ve isciligine olan guveniyle insani rahatlatiyor..

IIfastexII link' Alıntı:
Pipo tarafinn hortumundan kaynaklo bir durummus deistirildi cihaza baglandi ayarlari yapildi suan isik sondu her 2 side derinceden gebzeye gelene kadr bi sknti yok bakalim ilerleyen zamanda ne olucak ama faruk bey kendisine guveni ve isciligine olan guveniyle insani rahatlatiyor..

inşallah tekrar yanmaz kardeş arızayı nasıl giderdiğinizi tam olarak anlatırsan sevinirm taktırdığım yere gidip anlatayım belki düzeltebilirler. tekar yanarsa bilgim olsun.

İnsallah daha sikinti yasatmaz ozellikle bizim gibi evhamli kisiler icin sikinti oluyor :-)
Bugun bisey gozume carpti klima acikken devir saatim 1 000 devirdeydi fakat klimayi kapattigimda iniyordu tekrar 1000 devirin altina fan motoru okadar titresimli calisiyor ki direksiyondan dahi hissediliyor az da olsa

canciger link' Alıntı:
inşallah tekrar yanmaz kardeş arızayı nasıl giderdiğinizi tam olarak anlatırsan sevinirm taktırdığım yere gidip anlatayım belki düzeltebilirler. tekar yanarsa bilgim olsun.

normalde bizim araclarda monifot delinerek takiliyordu faruk bey benim aracta pipo yontemini kullanmisti o kisimdaki tesisatin borusunda siknti varmis ve teorik bikac bisey anlatti ve motora 2 yrrden hava girdigini iste bazi degerlero yukselttogoni aracin beynjni karistigini soledi halletti araci abim goturdu benim islerim nedeniyle o yizden foto alamadim .. simdide fulledim depoyu olcucem baqalim bundan onceki dege4ik 45 tl ile 179 km idi bakalim hu sefer daha saglikli olur fulleyip deniorim bilgil3ndirme yaparim

IIfastexII link' Alıntı:
ole tahmin ediorum faruk beyin mustrri memnuniyetine onem verdigini dusundugum icin bu kadr rahatim ki  haftaya bi tanidigimixa daha orda taktiricaz uyumlu kiti bekliyoruz o yuzden iyi dusunuyorum halleder diyorum bakalim yarin ola hayrola
fastex uyumlu kıt derken nasıl bı kıt gelecek onu anlamadım bıde hangı araca takacaksınız o kıtı

nanisa link' Alıntı:
fastex uyumlu kıt derken nasıl bı kıt gelecek onu anlamadım bıde hangı araca takacaksınız o kıtı

uyumlu kiti bekledigimiz arac toyota yalnis anlasilma olmasin :)

IIfastexII link' Alıntı:
valla gecmıs olsun kerdesım ınsan sınek kadar  bı olaydan mığdesı bulanıyo  valla ben sana bısey dıyeyımmı ben gecen gıttıyımde  faruk her olaya hakım ama o yanındakı elemanlar yokmu hepsı akılları bı karış hafada kaç sefer hatalrını yakaladım faruk bıle kac sefer onları uyardı sorunu kım farkettı  pekı fastex faruk mu  farkettı rockk

IIfastexII link' Alıntı:
uyumlu kiti bekledigimiz arac toyota yalnis anlasilma olmasin :)
fastex senınle bı hafta sonu buluşalım muhbbet edrız hem senın araca bı yakından ıncelerım steeringwheel

nanisa link' Alıntı:
fastex senınle bı hafta sonu buluşalım muhbbet edrız hem senın araca bı yakından ıncelerım steeringwheel

bulusalim nrde oturuorsunuz .... bilmiorum araci abim goturdu halletmis banada slm gondrrmis saolsun..

Geri