1.6 CdTi Sport ilk izlenimlerim farklar ve i30 kapışmam :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 CdTi Sport ilk izlenimlerim farklar ve i30 kapışmam :D

bu fluanceler.i30lar,cliolar ne istiyor bizimm araclardan anlamıs degilim gecen gün bende bir clioyu (mucahit hocamın tabiriyle) zortingen ettim :)peynir ekmek gibi geldi:)

Çok güzel izlenim olmuş keyifle okudum bayiye gidip aracı değiştiresim geldi :D 3 sene filan olsaydı keşke yeni kasası çıkmasına.Beklemedeyim yeni kasayı.Şu vites topuzunu merak ettim fotoğraf paylaşsanızda görsek opelin rezilliğini

greatt

Çok güzel anlatım olmuş yakıt tüketimi 1000km yi geçince daha da belli eder kendini.İ30 larda birşey var ama benide tahrik etti kapıştık doğal olarak 1.vites 2 boy 2.vites 3 boy farka geldi ama 3e geldikten sonra iş değişti 5e kadar geçmiştim :) crdi motor ve hyundain hafif kasası otomatikte varsa çok iyi kalkıyor bunu gördüm.

Bana da taklıyorlar bazen, önce önlerinde kayboluyorum sonra TURBO logosunu ezberlemeleri için yavaşlıyorum, mesajı alıyorlar hemen  8)

cliolar 940 kgbizim araçlar 1450 kg.adamlar bulmuşlar kuş tüyü gibi arabayı gaza geliyorlar :D

Emrah64 link' Alıntı:
bu fluanceler.i30lar,cliolar ne istiyor bizimm araclardan anlamıs degilim gecen gün bende bir clioyu (mucahit hocamın tabiriyle) zortingen ettim :)peynir ekmek gibi geldi:)

1.6 CDTI greatt greatt

sallierim link' Alıntı:
cliolar 940 kgbizim araçlar 1450 kg.adamlar bulmuşlar kuş tüyü gibi arabayı gaza geliyorlar :D

Evet 100'ün üstünde tam kuş moduna geçiyor, tekerleklerin yerle teması yalan oluyor. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Evet 100'ün üstünde tam kuş moduna geçiyor, tekerleklerin yerle teması yalan oluyor. ((:
Boşuna kuş serisi yapmamislar arabayi doğan.
Böyle ucmaya calisiyor.

[img=513x600]http://i.hizliresim.com/DXOvMl.jpg[/img]

Geri