Ynt: 1.6 editon 105 beygir mi 85 mi? ruhsatta 85 yazıyor
Aracınız 1450 kg. Peugeot kaç kg? 950 civarı. Üstad yarım ton fark var. Araç C sınıfı ağır araba. Arabada her zaman 5 kişi varmış düşüncesiyle çıkın rampaları. Birçok kişi 1450 kg dan haberdar değil.
SULEYMANHOCA link' Alıntı:cidden abartmıyorum evin iki katlı otoparkı var orda tam ortafa kaldım hadi orda ayarlayamadım diyelim esenyurt merkezde alt geçit var rampayla belediyenin oraya bağlanıyor hergun o yolu kullanıyorum o pampayı diğer aracıımla 3. vitesle çıkıyodum( altgeçidin içi virajlı sonra yol düzeliyor ) bu araçla 3. vitesle çıkınca araç gaz yemiyor resmen bayılıyor gazı köklesemde fayda yok pejo 1.4 benzinliydi aynı yolda 3. viteste gazı kökleyince resmen koltuğa yapışıyodum cidden bu aracın çekişi çok kötü bende kabullenmek istemedim aracıma toz kondurmadım önceleri ama buda bi gerçek kabullenmesekte ((
Aracınız 1450 kg. Peugeot kaç kg? 950 civarı. Üstad yarım ton fark var. Araç C sınıfı ağır araba. Arabada her zaman 5 kişi varmış düşüncesiyle çıkın rampaları. Birçok kişi 1450 kg dan haberdar değil.