1.6 editon 105 beygir mi 85 mi? ruhsatta 85 yazıyor

Ynt: 1.6 editon 105 beygir mi 85 mi? ruhsatta 85 yazıyor

firstemperor link' Alıntı:
kusura bakmayın kimseyi kırmak yada üzmek için yazmadım ancak sizde forumumuza gereken saygıyı göstermemişsiniz kayıt olurken umursamamazlığınızdan  belli. burası sadece soru sorulup cevap alınan bi forum değil burası bir aile gibi. saygı gösterin saygı görün.  bravoo ayrıca hala ne hocası olduğunuzu anlamadım Atatürkün doğum tarihinizi profilinize yazmanınızdan ne hocası olduğunuzu çıkaramadım
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

kaanrevan link' Alıntı:
Allah kimseyi kafa kafaya girdirmesin. Tabiki araba alırken önlemini alırsınız ama kimin öleceği kimin ölmeyeceği ne Opelin ne Pejonun takdirinde. Çok da fazla güvenmeyelim. Nihayetinde araba.
tamamen haklısın okkk

BÜLENT link' Alıntı:
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

siz her foruma bilgilerinizi özlenle yazıyorunuz sanırım buna inanmamı beklemeyin gereken yerleri doldurmasam burda forumda olmam zaten ayrıca burda olayı başlatanda ben değilim yaş kaç 13 mü diye alaycı bi mesaj yazan kişide kendini biliyor zaten bu forumda eski olması istediği gibi foruma yazılar yazabileceği anlamına gelmez eski yazılarımada bakarsanız hep ciddi şeylerden bahsettiğimi forumdan arkadaşlarlada yüzyüze görüştüğümü anlarsınız birinin yazdığınada forumdaki eskilerin hemen dedtek vermeside çocukça ve tuhaf o zaman siz kendi aranızda konuşun yeni gelenlerle hemen dalga geçin dışlayın kaza yaptım diyorum kaza resimlerini koyuyorum başıma gelenleri araçtaki ilk izlenimlerimi paylaşıyorum gerçek olanları yazı nca hemen zoruna gidiyo bazılarının hayret ya yazmayalımmı arkadaşım görüşlerimizi yada sizden izin mi alalım önce bu forum en az sizin kadar benim herkes ona göre davransın bence!!

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
siz her foruma bilgilerinizi özlenle yazıyorunuz sanırım buna inanmamı beklemeyin gereken yerleri doldurmasam burda forumda olmam zaten ayrıca burda olayı başlatanda ben değilim yaş kaç 13 mü diye alaycı bi mesaj yazan kişide kendini biliyor zaten bu forumda eski olması istediği gibi foruma yazılar yazabileceği anlamına gelmez eski yazılarımada bakarsanız hep ciddi şeylerden bahsettiğimi forumdan arkadaşlarlada yüzyüze görüştüğümü anlarsınız birinin yazdığınada forumdaki eskilerin hemen dedtek vermeside çocukça ve tuhaf o zaman siz kendi aranızda konuşun yeni gelenlerle hemen dalga geçin dışlayın kaza yaptım diyorum kaza resimlerini koyuyorum başıma gelenleri araçtaki ilk izlenimlerimi paylaşıyorum gerçek olanları yazı nca hemen zoruna gidiyo bazılarının hayret ya yazmayalımmı arkadaşım görüşlerimizi yada sizden izin mi alalım önce bu forum en az sizin kadar benim herkes ona göre davransın bence!!
iyide benım uzerımden nıye alıntı yaptınız anlıyamadım ben bırsey yazmadımki size...
kaldıki butun bu memnunıyetsızlıgınızı sanki burdakı arkadaslar yapmış gıbı ınsanlara sıtem edıyorsunuz bunun yeri burasımı sizce..
kalın saglıcakla

kaanrevan link' Alıntı:
Buna da katılıyorum. Ancak Equlizar ayarlarıyla biraz oynayınca düzeliyor. Benim bulunduğum yerde de radyo sorunu var. Ancak genel olarak Çorluda Radyonun düzgün çekmediğini arkadaşlarımın araçlarından da biliyorum. 5-6 frekans var onlarda arada şaşırıyor. Ben de az bir zaman sonra diğer bölgelerde test edeceğim inşallah.

istanbulun göbeğinde çekmiyor arkadaşım bide hışırtılıki sorma bende hoparlörden diye pıoner hoparlör aldım arkalara 300 de para bayıldım nafile hala aynı hatta arka ön ayarı bile yok teyipte :((

"Ya 13 mü?" diye sordum çünkü bir hata yoksa forumun en küçüğüsün, bu bizim doğru örnek olmamız gereken genç bir kardeşimizin aramıza katıldığını gösteren bir durum ve açıkcası bu yaşta İstanbul trafiğinde olman -her ne kadar iyi sürücü de olsan- hem senin hem başkaları için risk teşkil ediyor, zaten tüm dünyada ehliyet için yaş sınırı şartı da bunun yüzündendir, buna göre yaşını sormam da bir kinaye yok ve muhtemelen yaşın küçük olduğundan bu konuyu konuşmayı - sorulmasını hazetmiyorsun.

Eğer senle dalga geçemek amaçlı biri olsaydım, soru soran insanlara lakayıt cevaplar veren önüne gelenle dalga geçen biri olsaydım bu forumda kabul görmez ve yöneticiliğe layık görülmezdim, senin bana ve kayıt formuna gösterdiğin tutum bu yüzden eleştiri alıyor zaten, toplu bir tepki alıyorsan birşeyler ters gidiyordur, ya sen de hata vardır ya da herkes hatalıdır sen haklısındır.

Hatalar insanlar için, sen de bizler de hata yapmış olabiliriz, istersen bunları hiç olmamış gibi varsayıp kaldığımız yerden paylaşıma devam edelim.

Tolga KARACA link' Alıntı:
"Ya 13 mü?" diye sordum çünkü bir hata yoksa forumun en küçüğüsün, bu bizim doğru örnek olmamız gereken genç bir kardeşimizin aramıza katıldığını gösteren bir durum ve açıkcası bu yaşta İstanbul trafiğinde olman -her ne kadar iyi sürücü de olsan- hem senin hem başkaları için risk teşkil ediyor, zaten tüm dünyada ehliyet için yaş sınırı şartı da bunun yüzündendir, buna göre yaşını sormam da bir kinaye yok ve muhtemelen yaşın küçük olduğundan bu konuyu konuşmayı - sorulmasını hazetmiyorsun.

Eğer senle dalga geçemek amaçlı biri olsaydım, soru soran insanlara lakayıt cevaplar veren önüne gelenle dalga geçen biri olsaydım bu forumda kabul görmez ve yöneticiliğe layık görülmezdim, senin bana ve kayıt formuna gösterdiğin tutum bu yüzden eleştiri alıyor zaten, toplu bir tepki alıyorsan birşeyler ters gidiyordur, ya sen de hata vardır ya da herkes hatalıdır sen haklısındır.

Hatalar insanlar için, sen de bizler de hata yapmış olabiliriz, istersen bunları hiç olmamış gibi varsayıp kaldığımız yerden paylaşıma devam edelim.

tamam bence sorun yok ...

burası ağlama duvarı mı yoksa forumu mu :)

dubaya vurmakla o kadar sorun açılır mı diyen arkadaş bakabilir resimlere yazmıştım az önce ama silnmiş yayımlanmamış nedense

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=8459.msg192862;topicseen#msg192862

tampon sağdan soldan dağıldı farların tırnakları yılırlı pampon ve alt ızgara yırtıldı masraf farlar 1400 tampon 1200 işçilikle beraber sanırım 4000 tl yi bulacak parçaların maşallahı var çok pahalı

Geri