1.6 en az yakan benzinli araç tavsiyeniz

1.6 benzinli en az yakan araç tavsiyeniz

• ford focus 1.6

Oy: 1 5.3%
  • opel astra 1.6

Oy: 15 78.9%
  • volswagen 1.6

Oy: 2 10.5%
  • 1.6 tavsiyeniz

Oy: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
alperen en cıddı yorumu ben sana yapıyorum. 1.6 civic manuel az yakar. ama bunun yanında aynı paralara 1.5 dci megane alabılırsın ki, benim tercihim bundan yana olurdu. ama otomatik dusunuyosan hondanın yanından geçme. performansı mukemmeldir. vites dsg gıbıdır ama çok yakar.. easytronik 1.6 astralar dans eder. duz vıtesı ne yakar bılmem. 1.6 focus tiptronik kullandım. 400 km yı gecmedı hıc 1 depo ıle. 40 lıtre tankı vardı. bence en akıllı tercıh 1.5 dci megane olur. benden demesi. hata yapma. ıyı dusun.

eski bir volkswagen kullanıcısı olaraktan derimki 1.6 FSI cok cimridir. hatta 2008 polo var bizde gerçi onun motor hacmi 1.4 onunda yakıt olarkatan cok cok iyi ... ben volkswagen FSI teknolojisi derim...

arkadasta golf 1.6 vardı.babasında astra 1.6(2002model).golf baya bi cimri diyordu astraya göre.astra daha serimiş ama golf ile çok fark varmış yakıt konusunda aralarında:(

vw nin 8v motorlarını tercih etmeyin.çünkü çok yakar astraya göre.vw fsi motor baya cimri sanırım eski versiyona göre.ama 1998-2002 modelleri konuşuyorsak en az yakan tabiki astra g.

Geri