Basit ve aciz bir konuşma tarzı şu ana kadar bu forumda gördüğüm en seviyesiz konuşma dili.
Esnaf adamsın, tabiki oyunu kuralına göre oynayacaksın, hemmen de benim cümlelerimi kaptın, ya bravo sana bukalemun gibisin :maden:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basit ve aciz bir konuşma tarzı şu ana kadar bu forumda gördüğüm en seviyesiz konuşma dili.
Yok ya sen olmıyacan Ben sana 3 vectra parası harcanıp üzerinde koltuk dahi bulunmayan 2.0 Calibra da gösteririm.. Sen ona da birşey bulursun Senin kafan ya harbiden farklı çalışıyor.. Yada kasten konuyu saptırıyorsun..
Neyse kardeşim, sen haklısın.. Sen doğrusun.. Ben senin gözünde egosu şişmiş 94 model hurdasıyla hava atan bi tipim..
Sende benim için muhtemelen babasının aldığı araba ile 10 tl lik benzin alıp gezen bi arkadaşsın ( başka türlü bu kadar hararetli muhalefetine mantık veremem)
bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum, iş çığrından çıktı.. Bir birimizi banlatmadan kapansın konu.
babamdan en son 2004 veya 2006 yılında para istemişimdir yanlış hatırlamıyosam. Öğrenci halimle bile ailemden destek almadan okuyorum ve arabanın da tüm bakımlarını kendim karşıladım. aylık olarak 50 liralık benzin atarım 100 liralık da lpg atarım, biterse bir 50 liralık daha lpg atarım nihayetinde 98 model mütavazı aile arabasına binen bir öğrenciyim, 10 liralık gaz da benzin de alsam çekinmem inan. Kaldı ki depoda ne kadar benzin olduğuna aldırış etmeden her ay 50 liralık aldığımdan kimi zaman yarım depo benzin oluyor Karavana sam gibisin hacı sen, her söylediğin ıska geçiyor, lafını sakınmana gerek yok yeterli sayıda uyarı alınca banlanıyoruz, kaldı ki küfürleşmedik ve öyle bişey aklımdan da geçmedi. Ha bu arada 3x vectra nereden baksanız 45-50bin lira eder ki o parayı opelgaraj a verseniz 600 700 hplik bir motor sunar bence sefil olmaya gerek yok
baban 2004 ve ya 2006 yılından sonra otomatik ödemeye mi geçti hacı?
baban 2004 ve ya 2006 yılından sonra otomatik ödemeye mi geçti hacı?
2004 de bıraksa para istemeyi gündüzleri okula giden 14 yaşında bebe nereden para kazanır diye düşünüyorum aklıma bişi gelmiyor
2006 da 16 yine durum aynı Otomatik ödeme yaptı desem banka kartta vermez o yaşta..
Geriye tek seçenek kalıyor Babası istemeden vermiş parayı
O zamanlar zaten aşırı yülü borçlarımız ve babamın bizden ayrı başka bir ilde çalışması sebebiyle bir annemize yük olmak istemediğimden harçlık istemeye yüzüm olmazdı. En güvenilir kaynak olarak da Araba annemin üzerine kayıtlı, ki ailemizde herşey annemin üzerine kayıtlıdır, ee başka çıkar kapısı kalmadı, araba anneme kayıtlı diye ona da sövmeye yeltenirsin, ne kadar sığsın be adam. Sadece bedenin yaşlı o kadar, hani farkettiysen olaylar hep yaştır ne bileyim resmi işlerdir, ben arabama şu kadar harcadımdır falan filan. 2 vectra parası harcamışsın hala da adam edememişsin arabanı, hala ha topladım ha topluyorum kafasındasın, hani o kadar cümleyi kurmamı ziyan olarak değerlendirip sana bişey yazmaya tenezzül etmiyorum, sana da :maden::maden::maden::maden: yapıp geçiyorum