1.6Cdti Geldi :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6Cdti Geldi :D

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Plakasını merak ettim :)

dreamofice link' Alıntı:
Masallah hayirli olsun; hemen arkaya tavan spoiler ve krom egzos taktirin araca sinif atlatiyor bu uygulamar.
arkadaşlar gerçekten çift egzos için iyi bir ustaya ihtiyacım var bizim buralar malesef kasap kaynıyor. Her türlü öneriye açığım yaptıran arkadaşlar bu konuda yardımcı olursalar sevinirim. Ayrıca bir çift far alıp mercek yaptırmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var.

hrnaltinsoy link' Alıntı:
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Plakasını merak ettim :)
Plaka salı kısmetse zamanlama çok kötü 3 günlük resmi tatil :(

Hayirli olsun mustafa bey:) bugun orionun onunde autoshow fuarinda opel inandaki gurkan beyle tesadufen konusuyoduk sanirim sizden bahsettik. Benim rekoru sizde kirmissiniz bende 1 sene icinde 4 tane sifir arac degistirdim.yeni araciniz hayirli olsun insallah bigun arac yikarken yada serviste tanisiriz:))

ze623 link' Alıntı:
Hayirli olsun mustafa bey:) bugun orionun onunde autoshow fuarinda opel inandaki gurkan beyle tesadufen konusuyoduk sanirim sizden bahsettik. Benim rekoru sizde kirmissiniz bende 1 sene icinde 4 tane sifir arac degistirdim.yeni araciniz hayirli olsun insallah bigun arac yikarken yada serviste tanisiriz:))
Sağolun teşekkür ederim. Gürkan kulakları çınlasın on numara bir insandır. 3 aracımıda ondan aldım. inşallah karşılaşırız tanışırız.

hayırlı olsun çok güzel bir motor.teste çıktım sessizliği ve performansı mükemmel.sonunda astra hak ettiği bir dizele kavuştu..

Hayırlısı olsun güle güle kullanın.Maşallah çok güzel araç.

Geri