Ynt: 1.6Cdti Geldi
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Plakasını merak ettim
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Plakasını merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar gerçekten çift egzos için iyi bir ustaya ihtiyacım var bizim buralar malesef kasap kaynıyor. Her türlü öneriye açığım yaptıran arkadaşlar bu konuda yardımcı olursalar sevinirim. Ayrıca bir çift far alıp mercek yaptırmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var.dreamofice link' Alıntı:Masallah hayirli olsun; hemen arkaya tavan spoiler ve krom egzos taktirin araca sinif atlatiyor bu uygulamar.
Plaka salı kısmetse zamanlama çok kötü 3 günlük resmi tatilhrnaltinsoy link' Alıntı:Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Plakasını merak ettim
mustimx link' Alıntı:Plaka salı kısmetse zamanlama çok kötü 3 günlük resmi tatil
Sağolun teşekkür ederim. Gürkan kulakları çınlasın on numara bir insandır. 3 aracımıda ondan aldım. inşallah karşılaşırız tanışırız.ze623 link' Alıntı:Hayirli olsun mustafa bey bugun orionun onunde autoshow fuarinda opel inandaki gurkan beyle tesadufen konusuyoduk sanirim sizden bahsettik. Benim rekoru sizde kirmissiniz bende 1 sene icinde 4 tane sifir arac degistirdim.yeni araciniz hayirli olsun insallah bigun arac yikarken yada serviste tanisiriz)
Yok aracı teslim almadım işlemler bitmeden maazalah bir şey olsa gittihrnaltinsoy link' Alıntı:Mecburen şehir içinde gezinti