1.6Cdti Geldi :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6Cdti Geldi :D

Cihangir_87 link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bende aracımın İzmirden gelmesini bekliyorum, evraklarıyla ilgili bir sorun olmuş  :( umarım bende haftaya kavuşurum artık aracıma  general_Pray
İnşşalah çabuk gelir ben 1 hafta dayanamadım :D

Herkese teşekkür ederim. Sanki ilk defa astram oluyormuş gibi hissediyorum kendimi teslim gününü iple çekiyorum.

Bizde bugun bulusmada test ettik arac gercekten cok cabuk hizlaniyo motor sesi hic duyulmuyor.

Ama ortalama yakit tuketimi biraz fazla aracin.

Bu ağır araç ile böyle atik ise bu motor, araç hafifletinlince çok etkili olacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın maşaallah :)

Hayırlı olsun kazasız sürüşler.

BÜLENT link' Alıntı:
Bizde bugun bulusmada test ettik arac gercekten cok cabuk hizlaniyo motor sesi hic duyulmuyor.

Ama ortalama yakit tuketimi biraz fazla aracin.
Ben alalı 20 gün kadar oldu 136 ps aynen dediğiniz gibi 6.5 litre civarında geziniyor.. Gerçi ağırlıklı şehir içi kullanıyorum ama uzun süreli performanslı kullandığımda 1.3 dizelinden bayaaa fazla yakıyor :)

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor, kaça mal oldu acaba araç size ?

Hayırlı olsun, süper bir seçim. Allah kaza bela vermesin, keyifle bin inşallah uzun yıllar. (:

vural22 link' Alıntı:
Ben alalı 20 gün kadar oldu 136 ps aynen dediğiniz gibi 6.5 litre civarında geziniyor.. Gerçi ağırlıklı şehir içi kullanıyorum ama uzun süreli performanslı kullandığımda 1.3 dizelinden bayaaa fazla yakıyor :)
girdiginiz trafik ne kadar s.icinde? arkadasim 1.3 le istanbulda 6 litre altina inemedi hic yogun trafige giriyorsaniz 6.5 iyi deger.

Geri