13 bine vectra b asla bulamassın ona kefilim bulursun ama kafadan 3 lira koy derim bi conta yaptırırsın o kesin sıradan egsoz sıstemi .sonra lastikler on takım tüp o bu derken 3 milyar konti banko 13.3 esittir 16 bin lira 97 vectra b sahibiyim aracım 150 binde orjinal 2 sahibiyim su kacırma sorunu vardı hallolmadı bi türlü megersem conda gitmiş tabi biz bilmiyoduk akrbamız alcamda alcam ben bunu aldı sanayiyi gezdirdi tmm amca alcam dedi fiyat olarak 13500 dedi babama ver dedim yok 14 den asarı olmas heh izmire ne zaman sakir ustaya gittim tabi conda gidik ohhh belli oldu verdim osu busu su borularına kadar herseyin iisini orjinalini taktıkrdım 2 lirada öle gitti ohhh bak hala yazıyorum sana bak masrafı elemanlar fan müsürünü düzgün sıkmamıs ordanda su kacırıyomu cıldırcam artık kendim buldum baktım düzeldi al kaloriferi hiç acmadım gecenlerde acıyım dedim ana soguk ufluyo hadi petegi soktuk yok bisi megersem adam kalorifer muslugunu ters baglamıs düzelttim artık dikkat et kendim yapıyorum. tam ısıttı 3*5 saat sonra gene mafiss anladımki kalorifer muslugu gümlemiss ee sorun nerde onda daha hiç kullanmadım ve 9 aylık yemin ederim orjinal gm . ee ne oldu hep sorun sorun bıktım artıkbi zamanlar herkese övdügüm araba yok gün gectikce yARA acıyor babam beni dinlesedi bu hallere düsmücektik 13.3 de masraf yapsam 16 lira oldu ee ben simdi 16 lirya koysam bu arabayı ne kadar temiz olsada kimse o parayı vermes en fazla15 ki ben 16 milyara baska modeli yüksek bi araba alıp kafamı dinlerdim emin ol opelden sogudum herhan bişi olcakmış gibi düşünmekten gına geldi. ki benim arabam sitenin en temizlerinden beni dinle sakın ola ki 13 binliraya b serisi alma alcaksanda 3.4 lira ekle simdiden üstüne
X20XEV opelin şüphesiz en nazlı motorudur çünkü ülkede çok sayıda var ve kasap ustaların sayesinde bir çoğuna yanlış müdahale edilerek mala döndürülmüş araçlardır, bahsi geçen araç 2.5 V6 CDX modeli. Motor hacmi ve yakıt tüketimi sebebiyle üvey evlat gibi görülür ve kalitesine göre fiyatı düşük kalıyor, anlamadığım silindir kapağına nasıl o kadar para gitti. Benim usta işçilik için 150 lira istiyor, 80 lira conta, 150 lira kapağın işlenmesine gidiyor, kapak ölçülüdğünde bir yamukluk yoksa 10 20 liraya o da halloluyor. olup olabileceği 250 liradır conta değişiminin. Genel olarak külbütör contasının işlevini yitirmesi sonucu da yağ kaçırır bu nalet motor, onun değişimi de 25 lira conta 10 lira çünkü. Sizin aslında arabadan yana bir sorununuz yok, ustanız usta değil, altı üstü bir müşürü bir musluğu düz takmaktan aciz adama yaptırıyosunuz arabanızı, eline tornavida alan usta ve bu durum beni bayağı çıldırtıyor. Manuel şanzımana ATF koyma hariç benim ustam iyidir