10 Mayıs Pazar Ege bölgesi buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramzda tabiki bayanlar olucak +1 ler yanımızda getırıcegımız kişilerin sayısı ama tabi çoğunlukla +1 ler bayan oluyor :)

Son liste ;

1.Sapphire(Cüneyt)+2
2.35KES52+?
3.metar+2
4.Ahmet Altınçubuk+1
5.umutkaragün +1

6.savaş + 2
7.canse89 ?
8.baycanbb(35BKF97)
9.Bekir + 1
10.m__sonmez+1
11. vladimir
12. selçuk senturk +1
13. uğurkuzu +-*/1
14.Memo + 1 -2
15.???

çok gelmek istediğim kahvaltıya büyük ihtimal gelemiyorum pazar gününe 10 a tiyatro çalışması koyan yönetmen yüzünden.pazartesi saat 5 te selçuk yaşar kampüsünde yaşar ünv de kadınlık bizde kalsın oyunum var bütün izmirlileri müsait olanları beklerim. ücretsizdir...bi daha yaparız bu çiçkliköyü ihşallah mangal partisii:D:D

arkadaşlar bu toplantınıza katılmayı çok isterdim malum anneler günü dolayısıyla ailemin yanına gideceğim inşallah bidahaki toplantıya gelirim.....

Son liste ;

1.Sapphire(Cüneyt)+2
2.35KES52+?
3.metar+2
4.Ahmet Altınçubuk+1
5.umutkaragün +1

6.savaş + 2
7.baycanbb(35BKF97)
8.Bekir + 1
9.m__sonmez+1
10. vladimir
11. selçuk senturk +1
12. uğurkuzu +-*/1
13.Memo + 1 -2
14.???

Bende saat 11:00 de Bornova-Manisa yolu üzerindeki sağda ilk benzinlik olan shell vebaşta bekleyeceğim.

cüneyt abi o zaman sen de vebaş da bekle mehmet uzun ile birlikte. ya da bir yer kararlaştırın bornova kipa ya gelemeyecekler adına..
herkes başka başka yerlerde beklemesin yoldan tek tek toplamayalım diye diyorum :):):)

bugun fena bır kaza yaptım motorla pınarbası bmc onunde..ama ıyı sıyırdım gıbı motora bakınca..kaş göz şiş durumda ama ıyıyım kırık cıkık yok allahtan..pazara kadar ıyı olucam inş gelıcem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri