10 Mayıs Pazar Ege bölgesi buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur geçmiş olsun, bugün bmc ye gelmeden hemen önceki kavşakta da bi yayaya çarpmışlar, adam ölmüş. :( dikkat et oralara abi, tekrar geçmiş olsun kardeşim...

arkadaşlar iş yerinde mesaimi ayarlayabilirsem busefer gelmek istiyorum .:Syrn belli olur büyük ihtimal!

Uğur geçmiş olsun..O zaman Kipa ters yönde kalanlar için şimdilik üç araba Vebaş'ta buluşuyoruz.

Ben Torbalı Bornova otobandan Gelecem Neresi Daha uygun bana!!!!!
Uğr geçmiş olsn

Bence Ankara ayrımından çıkın.Varan'dan sola dönüp bizimle Vebaş'ta buluşun.

Bölüm sorumlusu olarak sanırım bu kararı sen vereceksin çağrı, herkeze sormayakalkarsan eğer kahvaltı+mangal olur veya ikiside olmaz. En güzeli tek kişinin karar vermesi böylece problem olmaz kimsede kırılmaz, işi olmayan gelir.

Ahmet Altınçubuk

Ahmet bizim evler birbirine yakın 10:30 gibi benim buraya gel yükselde buraya gelir otobandan kipaya birlikte gideriz.

E son duruma göre değişik toplanma yerleri var . Ben cumartesi afyon a gideceğim pazara İzmir de olursam katılmayı düşünüyorum bu gidilecek yerin googleearth den yerini tarif edebilirseniz en azından buluşma yerlerini kaçırırsam oraya direk geleyim ... Beni rahat tanırsınız arabam Opel... :)

yolda gördüğümüz opellerin en fazla %5 i opelim.net üyesi... bence...

Bende şu anda İzmire gelmiş bulunuyorum Ankara'dan.İşler uzayacaktı ama sırf bulusmada bulunabılmek adına 56 saattir uykusuz olmama ragmen bastım geldim...Şimdi yatıcam anca yarın kalkarım herhalde :D

Hadi son günceller yokmu arttıran????

saolun pazar bulusmaya gelenler gorcek buyuk ıhtımalle kazadan cıkmış halimi=(( hadı bakalım bıraz daha arttırsalar su sayıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri